Wijenburg Congrescentrum Kasteel


Voorstraat 2 4054 MX Echteld
0344641859 Klik om te bellen

Over Wijenburg Congrescentrum Kasteel

Feesten, seminars, congressen of vergaderingen: Kasteel Wijenburg inspireert! De sfeer, uitstraling én exclusiviteit van Kasteel Wijenburg maken van uw bijeenkomst een onvergetelijke happening.

Bij Kasteel Wijenburg kunt u terecht met groepen van 25 personen tot gezelschappen van 450 personen.
Of u nu één of meerdere ruimtes reserveert, het kasteel staat gedurende uw verblijf exclusief tot uw beschikking.
Vanzelfsprekend zijn talrijke, complete voorzieningen en congresfaciliteiten aanwezig.
Wij gaan u graag voor langs onze stijlvolle zalen. Gaat u mee?

De entree
De vroegere binnenplaats is tegenwoordig de entree van Kasteel Wijenburg. Een mooie en ruime hal met receptie en de directe toegang tot de salons op de benedenverdieping, de Ridderzaal, de Breughelkelder en de Gelaghkamer. De centraal gelegen entree is daardoor erg geschikt voor de ontvangst en/of registratie van de gasten.

De Bibliotheek
Wanden met meters vol echte boeken, bereikbaar met een authentieke houten trap. Een knapperend open haardvuur en grote fauteuils. Het lijkt de setting uit een klassieke film, maar is realiteit in Kasteel Wijenburg. De bibliotheek leent zich uitstekend voor rustig converseren in kleine groepen, bijvoorbeeld in de pauze van een seminar, of voor een aperitief voorafgaand aan het diner.

De Blauwe Salon
Klasse, stijl en rust zijn het best van toepassing op deze ruimte. De Blauwe Salon is erg geschikt voor vergaderingen of congressen tot 45 personen. Ook een diner in besloten kring krijgt bijzonder veel cachet in deze statige ruimte.

De Heerensalon
De Heerensalon is een klassieke ruimte die we gebruiken voor lunches en diners voor kleine groepen tot 30 personen. Het is de ideale plaats om de gedachten even te verzetten tijdens een vergadering of seminar en ook informeel bij te praten.

De Breughelkelder
In de gewelven van het kasteel herleven de Middeleeuwen in de Herbergh en de Gelaghkamer. Lange houten tafels met banken en een gezellige bar zorgen voor een informele sfeer voor een lunch- of dinerbuffet (bijvoorbeeld als afsluiting van een congres) met een gezelschap van max. 80 personen.

De Ridderzaal
Het pronkstuk van Kasteel Wijenburg. De Ridderzaal is de grootste ruimte in het kasteel. Gelegen op de eerste verdieping biedt deze zaal ruimte aan 150 gasten in theateropstelling. De plaats bij uitstek voor een congres, seminar of indrukwekkende productpresentatie. Uiteraard kunnen we alle benodigde faciliteiten voor u verzorgen. Dineren met een gezelschap tot 120 personen kan ook in deze sfeervolle ruimte.

Het Hotel
Aan het begin van de oprijlaan van het kasteel ligt Hotel van Balveren. Sinds 2008 hoort het hotel bij Kasteel Wijenburg en vormt het de ideale plek om de nacht door te brengen na een intensieve training, een avondvullend diner of een laat feest.

Foto's

Voorzijde Wijenburg overdag

Wijenburg Congrescentrum Kasteel in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen

Onze locatie

Wijenburg Congrescentrum Kasteel


Voorstraat 2 4054 MX Echteld
0344641859 Klik om te bellen