Volendam Van der Valk Hotel


Wagenweg 1 1145 PW Katwoude
0299365656 Klik om te bellen

Over Volendam Van der Valk Hotel

Welkom in Van der Valk Hotel Volendam!
Welgemeende gastvrijheid tegen het decor van een oer-Hollands landschap. U ervaart het in Van der Valk Hotel Volendam. Omringd door graslanden, verleid door het nabijgelegen IJsselmeer en tegelijkertijd op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam, blijkt zaken- en recreatiehotel Volendam het ideale rustpunt tussen twee werelden. Een uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner, een comfortabele overnachting of een zakelijke bijeenkomst, waar u bovendien gratis voor de deur kunt parkeren. Wij heten u van harte welkom!


Een ontspannen verblijf
Met 129 suites, luxe en standaardkamers biedt Van der Valk Hotel Volendam u volop keuze als het gaat om een aangename overnachting. Variërend in grootte en comfort, beschikken de suites en kamers over de standaardluxe van een badkamer met bad en/of separate douche, een wastafel en haardroger. Praktische zaken als televisie met internettoegang, een koelkastje, een ruim bureau en een zitje maken de kamers en suites compleet – dat alles vormgegeven in een warme, welkome ambiance. Zo bent u verzekerd van een wel heel ontspannen verblijf!


Meerdaags genieten!
Of u nu op de fiets het prachtige polderlandschap rond Volendam wilt ontdekken, avontuurlijk wilt winkelen in fashion city Amsterdam of quality time met de kinderen wilt doorbrengen: er is altijd wel een hotelarrangement van Van der Valk Hotel Volendam dat aansluit op uw wensen. Overdag de veelzijdige faciliteiten en mogelijkheden van ons hotel en zijn boeiende omgeving ervaren, ’s avonds culinair verwend worden in ons gezellige restaurant,’s nachts uiterst ontspannen overnachten in onze luxe kamers en suites om vervolgens ’s ochtends onthaald te worden op een rijk voorzien ontbijtbuffet. Onze hotelarrangementen staan onbetwist voor meerdaags genieten!


Uitnodigend lekker!
Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is de keukenbrigade van Van der Valk Hotel Volendam druk in de weer met het (voor)bereiden van de gastronomische invulling van ontbijt, lunch en diner. Uitgebreide à la carte-mogelijkheden zorgen naast rijk samengestelde buffetten met dagverse ingrediënten voor een keuze uit een breed pallet aan smaken en stijlen. Ons sfeervolle restaurant vormt daartoe een regelrechte uitnodiging, terwijl u bij mooi weer welkom wordt geheten op het gezellige terras uitkijkend over het prachtige polderlandschap.
Informeert u ook eens vrijblijvend naar onze befaamde dineravonden met optredens van diverse artiesten!

Ongedwongen borrelen!
Na een intensieve dag vol zakelijke verplichtingen biedt de ongedwongen ambiance van de hotelbar van Van der Valk Hotel Volendam alle ruimte om even echt te ontspannen. Vers getapte bieren of een lekker glas wijn vergezeld door een heerlijk borrelgarnituur dragen bij aan een informeel samenzijn ter afsluiting of onderbreking van uw zakelijke bijeenkomst. Bij mooi weer nodigt het aangrenzende terras – met uitzicht over de groene graslanden, te midden waarvan Van der Valk Hotel Volendam is gelegen – uit tot een borrel in de buitenlucht.


Een feestelijke bijeenkomst
Zeven ruim opgezette, maar bovenal sfeervol ingerichte zalen telt Van der Valk Hotel Volendam. Daarmee zijn wij in staat gezelschappen van acht tot driehonderd mensen te ontvangen voor uiteenlopende gelegenheden als lunches en diners, recepties, bruiloften en feestavonden. Dat tezamen met een vriendelijke bediening en heerlijke gerechten en drankjes vormt de pijlers onder een geslaagde avond waarbij u niets anders hoeft te doen dan intens genieten van de mensen om u heen!

Zakelijk in de kijker
Met in grootte variërende zalen die zowel over sfeer als functionele faciliteiten beschikken – denkt u bijvoorbeeld aan speciale verlichting, de aanwezigheid van WiFi-internet en projectieschermen – speelt Hotel Volendam zich ook in de kijker van de zakelijke gast. Onze expertise en ervaring ten aanzien van de organisatie en uitvoering van congressen, vergaderingen, productpresentaties en cursussen, staan garant voor een perfect verloop van uw zakelijke bijeenkomst. Een rustig idee.

Ontspanning door inspanning!
Juist tijdens een meerdaags verblijf buitenshuis groeit de behoefte aan ontspannende inspanning. Met de professionele Healthclub Vitaalsport in huis beantwoordt Hotel Volendam helemaal aan die behoefte. Healthclub Vitaalsport biedt toegang tot diverse fitnesstoestellen (cardio en kracht), een buitentennisbaan, een binnenzwembad, sauna en solaria. Hotelgasten kunnen kosteloos gebruikmaken van het zwembad. Voor het gebruik van de overige faciliteiten wordt een vergoeding berekend.

Stad en land
Een springplank voor stad en land. Zo laat de ligging van Hotel Volendam zich misschien nog wel het beste omschrijven. Of u nu houdt van wandel- of fietstochten dwars door het polderlandschap, van het bezoeken van typische Zuiderzeestadjes als Volendam, Hoorn en Marken, of van winkelen en het opgaan in de kunst en cultuur die Amsterdam biedt. Vanuit Hotel Volendam laten stad en land zich eenvoudig en snel bereizen, waardoor uw verblijf bij ons net zo makkelijk uitgroeit tot een boeiende minivakantie.

Foto's

Buitenzijde hotel

Volendam Van der Valk Hotel in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer

Onze locatie

Volendam Van der Valk Hotel


Wagenweg 1 1145 PW Katwoude
0299365656 Klik om te bellen