Vennendal Landgoedhotel


Vennenpad 5 8072 PX Nunspeet
0341 261 016 Klik om te bellen

Gelegen midden in de bossen op de mooi Veluwe
Centraal gelegen aan de A28 naast Centraal Station
Vergaderen inclusief lunch, diner of overnachting

Over Vennendal Landgoedhotel

De Veluwe staat bekend als één van de mooiste gebieden van Nederland. Vergaderen in de bossen van Nunspeet, een nostalgische plek waar de wereld ver weg lijkt. Een ontspannende en inspirerende omgeving voor al uw meetings, congressen, seminars en bedrijfspresentaties.

De vergaderlocatie van Villa Vennendal in Nunspeet is de ideale plek om te vergaderen op de Veluwe. Niet alleen omdat wij centraal in het land liggen nabij de A28 en het Centraal Station Nunspeet, maar ook omdat we in een bosrijke omgeving liggen; vergaderen in het groen op een inspirerende locatie.

In een oase van rust, vergaderen op een locatie middenin de bossen, waar de mooiste ideeen naar boven komen. Combineer uw verblijf met een overheerlijke lunch, een uitgebreid diner, een gezellige borrel of een kleine versnapering. U kunt er ook voor kiezen om uw bezoek aan ons hotel te combineren met een activiteit. Hiervoor werken wij o.a. samen met Outdoorcentrum Nunspeet maar ook met Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om te blijven overnachten. Ons viersterren Landgoedhotel is een fantastische vergaderlocatie met een uitstekend serviceniveau. Villa Vennendal beschikt over 75 hotelkamers en 6 vergaderzalen.

Vergaderingen en congressen op De Veluwe

Foto's

Vergaderen op de Veluwe

Vennendal Landgoedhotel in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Posterborden /Facilitaire zaken
Trainingen

Onze locatie

Vennendal Landgoedhotel


Vennenpad 5 8072 PX Nunspeet
0341 261 016 Klik om te bellen