Swijnenburg


Drostestraat 12 3958 BK Amerongen
0343 20 60 00 Klik om te bellen

Over Swijnenburg

Waarom is Swijnenburg de beste keuze voor u?

Wij verwelkomen u graag op de bijzondere congreslocaties van SWIJNENBURG | meet & celebrate: Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht. Onze historische gebouwen zijn modern en smaakvol ingericht en beschikken over professionele audio- en visuele voorzieningen. Daarnaast zorgen wij voor verrukkelijk eten en drinken en een uitstekende service, met aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw evenement haalt.

Meer over Swijnenburg:

Op de evenementenlocaties van SWIJNENBURG | meet & celebrate vinden ruim 500 zakelijke en particuliere bijeenkomsten per jaar plaats. Van congressen, vergaderingen en bedrijfsjubilea tot sfeervolle privéfeesten en stijlvolle huwelijken. Wij organiseren en verzorgen op onze stijlvolle locaties hoogwaardige, volledig verzorgde evenementen, die garant staan voor bijzondere ervaringen, overtroffen verwachtingen en blijvende herinneringen. Wij vinden dat iedereen zich af en toe even vorstelijk moet kunnen voelen. Lees hieronder meer over ons, onze kernwaarden en meer!

Wat kan Swijnenburg u bieden?

- verbindt zich aan haar gasten door perfecte ontzorging.
- is toegankelijk en bereikbaar.
- houdt van stijlvol chique en tradities en zeker ook met een knipoog.
- zorgt voor inspirerende verrassingen in haar concepten en energieke uitvoer.
- neemt tijd en aandacht voor haar gasten en bouwt rust en ruimte in het gewenste moment.
- locaties ademen verhalen en authenticiteit.
Kernwaarden - Persoonlijk - Authentiek - Daadkrachtig - Hoogwaardig

Wie gingen u voor?

Entrepreneurs’ Organization: "Het zijn prachtige locaties; rustige plekken, er is veel natuur, maar natuurlijk ook de karakteristieke gebouwen. Het is precies waar wij naar op zoek zijn en wat onze leden geweldig vinden." Westcon Comstor: "Het was gewoon helemaal fantastisch". Cisco: “Het is een heel professionele organisatie. Er wordt altijd meegedacht en last minute zaken worden goed opgepakt”

Foto's

Huis Scherpenzeel salon

Congreslocatie

Tot 1000 personen

Onze locatie

Swijnenburg


Drostestraat 12 3958 BK Amerongen
0343 20 60 00 Klik om te bellen