Restaurant OpBuuren


De Hoopkade 51 3604 DX Maarssen
0346-283333 Klik om te bellen

Over Restaurant OpBuuren

Waarom is Restaurant OpBuuren de beste keuze voor jou?

Culinaire vergaderlocatie aan de Vecht Restaurant OpBuuren is idyllisch gelegen aan de Vecht in Maarssen (bij Utrecht) en biedt een heerlijk terras aan het water. De ambiance van het restaurant kan het best omschreven worden als stoer en chic en is met zestig zitplaatsen en een open keuken; persoonlijk, toegankelijk en lekker modern. Zo wordt er niet met een menukaart gewerkt, maar wordt u door de keuken echt verrast. Het restaurant wordt gerund door Patron Cuisinier Karl van Baggem staat al jaren hoog in de Gault Millau gids. De Leeuwenkamer - onze private dining room - is geschikt voor diners - recepties - bedrijfsborrels of vergaderingen tot ca 30 gasten. Ook kunt u bij OpBuuren een sloep huren voor een culinaire vaartocht over de Vecht (geschikt tot ca 12 personen)

Meer over Restaurant OpBuuren:

Gastronomisch genieten - Patron Cuisinier Karl van Baggem Karl van Baggem (1971) is patron cuisinier in Restaurant OpBuuren in Maarssen (Utrecht) Van jongs af aan heeft Karl altijd in de keuken willen staan, maar dat lag niet in zijn genen besloten; zijn vader werkte op kantoor en zijn moeder was verpleegster. Zijn passie voor koken heeft hij dus niet van huis uit meegekregen. Ooit begon Karl bij Restaurant Duurstede in Wijk bij Duurstede en het prestigieuze Amstel Hotel in Amsterdam. Zijn carrière maakte een sprong voorwaarts met de opening van zijn eerste eigen restaurant Auguste in Maarssen waar hij in 2005 met een Michelin ster werd beloond. In datzelfde jaar werd hij door Gault Millau uitgeroepen als Nederlandse Culinaire Belofte van het jaar. Na August werd hij Patron Cuisinier van de Hoefslag en behaalde daar al snel een Michelin Ster. Over zijn ster destijds was Karl nuchter: “ik doe mijn eigen ding en als ik daarmee een ster krijg, is dat mooi meegenomen. Toch vind ik het belangrijker dat mijn gasten tevreden zijn”. Na zijn jaren de Hoefslag keert hij terug naar Maarssen waar hij in 2011 Restaurant OpBuuren opent. In OpBuuren gaat hij voor een persoonlijke, ongedwongen aanpak en het verrassingselement. Door de open keuken is er ruimte voor interactie tussen de chef en zijn gasten. Inmiddels heeft ook OpBuuren alweer een mooie vermelding in de Gault Millau gids. In OpBuuren tref je een combinatie van chic & stoer – een moderne ambiance met ruimte voor interactie. De Vecht is zowel vanaf het mooie terras als vanuit het restaurant te bewonderen. Met een eigen aanleg steiger en de mogelijkheid een sloep te huren bij OpBuuren ook perfect bereikbaar per boot. ‘Ik kook impulsief en werk het liefst met dagverse ingrediënten. Ik ga vier keer per week naar de grossier. Ik vind het belangrijk om zelf mijn groenten uit te zoeken. Het werkt ook inspirerend: ik zie wat er is en bedenk dan ter plekke wat ik ermee kan doen’. Karl is groot liefhebber van Truffel en Kaviaar – zijn signature dishes zijn niet voor niets de Truffel Risotto, Truffel Penne Pasta en zijn befaamde Truffel Ei. “Ik sta hier veel ongedwongener te koken en er is meer interactie met de gasten. Daar geniet ik van”

Wat kan Restaurant OpBuuren je bieden?

Patron Cuisinier Karl van Baggem werkt graag met truffel en kaviaar. Niet voor niets zijn zijn signature dishes: Truffel Risotto Truffel Penne Pasta Truffel Ei

Wie gingen je voor?

Voor de zakelijke gast die gastronomisch wil vergaderen.

Foto's

Restaurant OpBuuren aan de Vecht in Maarssen

Restaurant OpBuuren in het kort

Congreslocatie

Tot 100 personen

Diensten

Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie

Onze locatie

Restaurant OpBuuren


De Hoopkade 51 3604 DX Maarssen
0346-283333 Klik om te bellen