Rabotheater Hengelo


Beursstraat 44 7551 HV Hengelo
0742556777 Klik om te bellen

Over Rabotheater Hengelo

Rabotheater Hengelo, de locatie voor uw zakelijke of feestelijke evenement laat je verrassen!

De schouwburg is een geschikte locatie voor informele bijeenkomsten als recepties, Nieuwjaarsborrels en personeelsfeesten. Maar ook voor vergaderingen, productpresentaties of congressen. Het theater beschikt over zeer uiteenlopende zalen en foyers die ruimte bieden aan zowel kleine als grote groepen, van 10 tot 2.000 personen.

De zalen en foyers zijn uitermate flexibel in te delen. Bovendien zijn er uitstekende voorzieningen op het gebied van licht-, geluid en podiumtechniek. In beide theaterzalen kunnen de stoelen verwijderd worden. Hierdoor kunnen de zalen ook gebruikt worden voor beurzen, als dinerruimte of voor een groot feest. Voor elke gelegenheid is er een geschikte zaal!

Het Rabotheater is gelegen zowel direct naast het NS-station als het busstation en de P1-parkeergarage. Daarmee is het theater buitengewoon goed bereikbaar. Bovendien ligt naast het theater het City Hotel Hengelo (4-sterren) en werken wij samen met het buitengewoon sfeervolle Tuindorphotel ’t Lansink. Dus ook als u uw gasten wilt laten overnachten, is het Rabotheater een uitstekende keuze.

Foto's

Rabotheater Hengelo in het kort

Congreslocatie

Boven 1000 personen
Tot 100 personen
Tot 1000 personen
Tot 12 personen
Tot 250 personen
Tot 30 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

Rabotheater Hengelo


Beursstraat 44 7551 HV Hengelo
0742556777 Klik om te bellen