Parkstad City Hotel


Kerkeveldstraat 7 6441 BP Brunssum
06-83671678 Klik om te bellen

Over Parkstad City Hotel

Waarom is Parkstad City Hotel de beste keuze voor u?

Parkstad City Hotel is ook uitermate geschikt als vergader locatie. U kunt in beide zalen terecht voor een meerdaagse vergadering of voor een vlug werkoverleg. Qua opstellingen zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een U opstelling, carre, school of theater opstelling. Onze zalen zijn voorzien van een beamer met scherm, wifi, flipover met papier en stiften, en schrijfmateriaal. Er zijn tevens mogelijkheden voor het gebruik van de geluidsinstallatie en microfoon. Het is ook mogelijk om uw vergadering te combineren met een lunch en/of diner.

Meer over Parkstad City Hotel:

Welkom bij het Parkstad City Hotel in Brunssum, Limburg. Wij zijn een drie sterren hotel met een restaurant, lounge bar, 2 feest en/of vergader zalen en een cateringbedrijf. Ons streven en ons motto voor al deze aspecten is ouderwetse service in een nieuw jasje. Persoonlijke aandacht voor de gast, alertheid, snelle service en professionaliteit. Het vakmanschap, en de trots van een ouderwetse kelner gecombineerd met de kennis die tegenwoordig voor handen is.

Wat kan Parkstad City Hotel u bieden?

Het zalencentrum van Parkstad City Hotel te Brunssum bestaat uit 2 feestzalen die ook als vergaderzalen gebruikt kunnen worden. Beide zalen zijn uitstekend geschikt voor zowel kleine groepen en grote groepen. De zalen kunnen ook gecombineerd worden tot 1 grote zaal (tot 400 personen). Er is een grote bar aanwezig en een podium voor bandjes of dj’s. De zalen zijn geschikt voor koffietafels, vergaderingen, bruiloften, verjaardagen, communiefeesten en verenigingen. Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten bent u bij Parkstad City Hotel aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod in hapjes, walking dinners, buffetten en meer.

Foto's

Parkstad City Hotel in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer

Onze locatie

Parkstad City Hotel


Kerkeveldstraat 7 6441 BP Brunssum
06-83671678 Klik om te bellen