Parkhotel De Bosrand


Bosrand 28 6718 ZN Ede
0318 650150 Klik om te bellen

Over Parkhotel De Bosrand

Parkhotel De Bosrand is de perfecte plek voor inspiratie en ongestoord vergaderen. De Bosrand is uitstekend geschikt voor vergaderingen of trainingen, workshops en presentaties. Groepen van 2 tot 95 personen, voor iedere groep hebben we een passende zaal. De Bosrand beschikt over acht vergaderzalen, welke allen zijn voorzien van een flip-over, beamer, scherm, vergaderkoffer, gratis WIFI en daglicht. Drie zalen beschikken over een smartboard met ingebouwde beamer en geluidsspeakers.

Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken ons familiehotel. Gastvrijheid, uw comfort en een thuisgevoel staan bij ons centraal! De service voor onze gasten is afgestemd op persoonlijke aandacht, met respect voor uw privacy.

Wij beschikken in totaal over 34 ruime tweepersoonskamers en 10 eenpersoonskamers, waar u comfortabel kunt overnachten op basis van logies met een uitgebreid ontbijt. Alle kamers zijn voorzien van douche en/of bad, toilet, flatscreen-tv en bureau.

Parkhotel De Bosrand heeft een gezellig ingerichte serre, restaurant en parkterras waar u kunt eten en drinken in een ontspannen sfeer. Uitgebreid ontbijten of lunchen, genieten van een borrel of heerlijk dineren. Naast onze à la carte kaart is er elke dag een wisselende dagschotel à € 13,25 per persoon.

U kunt contact opnemen met één van onze receptiemedewerkers +31(0)318-650150 / info@debosrand.com

Foto's

Voorkant Parkhotel De Bosrand
Zaal 2
Zaal 4
Koffiecorner zalen
Achterkant hotel met uitgebreid terras en privé park

Parkhotel De Bosrand in het kort

Congreslocatie

Tot 100 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Trainingen

Onze locatie

Logo Parkhotel De Bosrand

Parkhotel De Bosrand

Parkhotel De Bosrand


Bosrand 28 6718 ZN Ede
0318 650150 Klik om te bellen