HORECA 2011


7 & 8 november 2011 - Autotron Rosmalen

De vakbeurs voor inspiratie, kennis en trends voor horecaprofessionals

 

Gewoon zaken doen. Dat is waar het om draait bij de professionele vakbeurs HORECA. Op 7 & 8 november 2011 staat alweer de derde editie van deze tweedaagse krachtige vakbeurs.

 

Brabant staat in de top drie provincies als het gaat om het aantal horecabedrijven. In Brabant en omgeving ligt dus een belangrijk marktaandeel van de totale horecasector waar u als leverancier niet mag ontbreken!

HORECA biedt u een gemakkelijk platform waarbij u voor één vast bedrag niet alleen een volledig ingerichte standmodule mag verwachten maar ook een op maat gemaakte marketingcampagne. Voor de prijs van één advertentie verzorgen wij een persoonlijke e-mailing naar uw relaties, promoot u uw bedrijf en uw producten in onze online beurscatalogus Horeca heeft u in twee dagen tijd face-to-face contact met kwalitatieve contacten in de horecasector! Want uiteindelijk is face-to-face contact onontbeerlijk in de meeste aankoopbeslissingen.

 

Voor bezoekers van HORECA is deze vakbeurs een perfecte mix tussen zaken doen én Brabantse gezelligheid. Door onze gemakkelijke en gratis voorregistratie, de toegankelijke locatie, het overzichtelijke beursconcept en de gratis te bezoeken seminars is HORECA de uitgelezen plek voor elke horecaprofessional!

 

Terugblik editie 2010
De editie 2010 is achter de rug, en met succes! 87% geeft aan de beurs in 2011 opnieuw te gaan bezoeken. Een veelbelovend vooruitzicht dus! Bekijk de bezoekersanalyse van 2010.

 

Bovendien is 76% van alle bezoekers van HORECA direct betrokken in het beslissingsproces… U als exposant komt dus direct in gesprek met de juiste personen binnen de organisatie…. dat is pas ‘gewoon zaken doen’!

 

Voor meer informatie; http://www.easyfairs.com/ 

 

horeca 2011


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via congres-info.nl