MOS Events


Berencamperweg 10 3861 MC Nijkerk
033 247 3400 Klik om te bellen

Over MOS Events

Hét evenementenbureau gespecialiseerd in beroepsverenigingen, non-profitorganisaties en overige netwerkorganisaties

Of u wilt inzetten op het delen van kennis, het presenteren van plannen, vieren van een jubileum, klantenbinding of netwerken: een evenement is een mooie manier om in verbinding te blijven met uw zakelijke netwerk, leden, stakeholders en/of werknemers. Het organiseren van bijeenkomsten voor netwerkorganisaties is onze kracht. Bent u op zoek naar een evenementenbureau met kennis van zaken op dit terrein? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Wij organiseren al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen, netwerk- en themabijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en de overheid. Door onze kennis en ervaring weten wij goed waar we moeten beginnen en wat er nodig is voor het organiseren van een bijeenkomst of evenement. Fysiek, online of hybride, het kan allemaal.

Van het ontwerp van het evenement en het regelen van de locatie en de catering tot afstemming met sprekers, promotie en sponsoring. Alles gaat in goed overleg met u als opdrachtgever en uiteraard binnen het vastgestelde budget. Op de dag zelf dragen wij zorg dat alles op rolletjes loopt zodat u zich volledig kunt richten op het evenement. Wij zijn daarbij tevreden als het evenementen zijn die impact hebben, bijdragen aan het doel van uw organisatie en aan die van de deelnemers en sponsoren en in positieve zin iedereen bijblijven.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat MOS Events voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek via info@mosevents.nl of telefonisch op 033 - 247 34 00.

Diensten

Deelnemerregistratie
Financieel beheer
Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie
Public Relations
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

MOS Events


Berencamperweg 10 3861 MC Nijkerk
033 247 3400 Klik om te bellen