MOS Events


Ambachtsstraat 15 3861 RH Nijkerk
0332473407 Klik om te bellen

Over MOS Events

U de inhoud, wij de rest! Met die filosofie organiseert MOS Events al jaren succesvolle congressen, jaarvergaderingen en netwerkbijeenkomsten voor organisaties in de non-profitsector en voor de overheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar te beginnen en wat er nodig is om de doelstelling te behalen zodat u tevreden terugkijkt op het evenement. Onze achtergrond ligt in het verenigingswezen en daar ligt ook onze kracht. We zijn gewend om te werken met beperkte budgetten en zijn daardoor heel creatief.

MOS Events werkt veel samen met vrijwilligers binnen een vereniging en weten hoe het werkt in dergelijke non profit organisaties. De evenementencommissie van een vereniging of beroepsorganisatie bepaalt de inhoud van het evenement, wij nemen het gehele organisatieproces uit handen.
Of u wilt inzetten op het delen van kennis, het presenteren van nieuwe ideeën of netwerken: een evenement is een mooie manier om in verbinding te blijven met uw zakelijke netwerk, leden, stakeholders, werknemers of andere achterban. Bent u op zoek naar flexibel organisatietalent met inlevingsvermogen en kennis van zaken? Dan bent u bij MOS Events aan het juiste adres!

Diensten

Deelnemerregistratie
Financieel beheer
Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie
Public Relations
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

MOS Events


Ambachtsstraat 15 3861 RH Nijkerk
0332473407 Klik om te bellen