Martiniplaza


Leonard Springerlaan 2 9727 KB Groningen
0505222777 Klik om te bellen

Over Martiniplaza

Grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland
Op zoek naar een centraal gelegen, goed te bereiken, congreslocatie in Noord- Nederland? MartiniPlaza in Groningen is al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen met ruimte voor 10.000 personen. Met 800 parkeerplekken en een hotel naast de deur de ideale locatie voor jouw (meerdaags) evenement.

MartiniPlaza Groningen
MartiniPlaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor congressen, beurzen, entertainment (musical, muziek & dance), topsport en vergaderingen. We zijn gespecialiseerd in zakelijke evenementen en beschikken over 14 vergaderruimtes, 4 plenaire zalen, 2 royale foyers, 3 expositieruimtes (12.500 m²) en een theater/congreszaal met 1.580 stoelen.

Multifunctioneel
De vergader- en congreszalen kunnen naar eigen wens worden ingericht én zijn schakelbaar waardoor ze geschikt zijn voor elke vorm van vergaderen. Alle ruimtes beschikken over uitstekende technische voorzieningen. Daarnaast beschikt MartiniPlaza over een eigen restaurant en cateringservice.

Beste congreslocatie van Nederland
MartiniPlaza heeft hét kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties; een certificering van YOIN excellent meeting places. Dit betekent dat MartiniPlaza voldoet aan de strengste eisen en standaarden voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland. Daarnaast werd MartiniPlaza door Meetings in 2020 uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland.

Ultiem congresklimaat
De locatie kent een ultiem congresklimaat door de aanwezige congresfaciliteiten, bereikbaarheid, ervaring, eigen horeca, het stadspark om de hoek en de levendige binnenstad op loopafstand.

Professionele faciliteiten & ondersteuning
Met ruim 50 jaar ervaring zet MartiniPlaza de toon in de evenementenbranche. Bij MartiniPlaza kunt u vertrouwen op alle aandacht, tot in de kleinste details. Alles is in huis: techniek, horeca, kennis en ervaring.

Foto's

Martiniplaza in het kort

Congreslocatie

Boven 1000 personen
Tot 100 personen
Tot 1000 personen
Tot 250 personen
Tot 30 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen

Certificeringen

Beste congreslocatie van Nederland

Excellent Meeting Place

Excellent Meeting Place

Onze locatie

Martiniplaza


Leonard Springerlaan 2 9727 KB Groningen
0505222777 Klik om te bellen