Lumen Hotel & Events


Stadionplein 20 8025 CP Zwolle
088 147 1460 Klik om te bellen

Over Lumen Hotel & Events

Met 28 multifunctionele zalen, een viersterren hotel en een toprestaurant onder één dak biedt Lumen Hotel & Events in Zwolle volop mogelijkheden voor overnachten, dineren en voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen.

Ongeacht de aanleiding of reden van het bezoek willen we onze gasten ons speciale gevoel van gastvrijheid laten ervaren. Onze droom is om de standaard voor gastvrijheid omhoog te brengen, zodat mensen onvergetelijke ervaringen hebben. Waar ze ook zijn en wat ze ook doen.

Lumen Hotel
Viersterren Hotel Lumen heeft een prachtig design en kent één van de hoogste gastenwaardering in de regio. Hier ontvangen we gasten voor een zakelijke overnachting, een relaxed weekendje weg, een kop koffie in de lounge of voor een flexibele werkplek. Een ideale en bijzondere plek waar u nog lang over zult napraten!

Lumen Events
Lumen Events, gevestigd in het stadioncomplex van eredivisieclub PEC Zwolle is dé evenementenlocatie van Zwolle en biedt een thuis aan elk denkbaar evenement. Van een korte workshop in één van onze vergaderzalen tot een groots en meeslepend meerdaags event. Laat uw fantasie de vrije loop en ontdek de veelzijdigheid van onze ruimtes.

Bluefinger Restaurant
Het Bluefinger Restaurant bevindt zich direct naast Lumen Hotel & Events. Chef-kok Julian Kamp en zijn brigade zorgen altijd weer voor verbluffende smaakcombinaties. Prikkel je zintuigen met de mooiste culinaire kunstwerkjes en laat je verrassen door de gastvrije bediening in het sfeervolle restaurant.

Bereikbaarheid en faciliteiten
Lumen Hotel & Events is uitstekend te bereiken. De locatie ligt namelijk op een paar minuten afstand van de A28 richting Amersfoort en Meppel. Het parkeerterrein bezit 1250 plaatsen en er zijn 4 elektrische oplaadpunten, waarvan 2 snellaadpunten. Daarnaast kunt u in het hele complex gebruik maken van een gratis WIFI netwerk.

“We willen de standaard voor gastvrijheid omhoog brengen, zodat mensen onvergetelijke ervaringen hebben.”

Foto's

Theateropstelling Event Center

Lumen Hotel & Events in het kort

Congreslocatie

Boven 1000 personen

Diensten

Hybride events/online events
Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Programma coordinatie
Public Relations
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

Lumen Hotel & Events


Stadionplein 20 8025 CP Zwolle
088 147 1460 Klik om te bellen