Lumen Hotel & Events


Stadionplein 20 8025 CP Zwolle
088 147 1460 Klik om te bellen

Over Lumen Hotel & Events

Lumen Hotel & Events in Zwolle is het multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer.

Lumen Hotel & Events is de alles onder een dak locatie van Zwolle en is gevestigd in het stadion van de eredivisieclub PEC Zwolle. Met de 28 zalen, het viersterren hotel en het Bluefinger restaurant is dit de locatie voor al u bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle skybox met uitzicht op de middenstip, een businessclub of een van de meetingrooms. Wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikte ruimte. In elke ruimte vindt u de rust en het comfort voor een doelgerichte bijeenkomst. Daarnaast zijn alle ruimtes voorzien van de modernste audiovisuele technologie en natuurlijk aan te passen naar uw wensen.

Ongeacht de aanleiding van het bezoek willen wij onze gasten ons gevoel van gastvrijheid laten ervaren.

Hotel Lumen

Hotel Lumen is een prachtig viersterren hotel gelegen in Zwolle. Met 125 kamers, een indrukwekkend Atrium en de ruime Bluefinger Lounge functioneert het als de voordeur van Lumen Hotel & Events. Voor een zakelijke overnachting of een relaxed weekendje weg, hotel Lumen is de ideale plek voor uw overnachting.

Bluefinger Restaurant

Het Bluefinger Restaurant heet u van harte welkom voor een informele lunch, borrel, familiediner of een zakelijke bijeenkomst. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. In Bluefinger Restaurant komen wij graag tegemoet aan al uw culinaire wensen.

Bereikbaarheid en WIFI gebruik

Lumen Hotel & Events is uitstekend te bereiken. De locatie ligt namelijk op een paar minuten afstand van de A28 richting Amersfoort en Meppel. Het parkeerterrein bezit 1250 plaatsen en er zijn meerdere elektrische oplaadpunten.

Daarnaast kunt u in het hele complex gebruik maken van een gratis WIFI netwerk. Dit is ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten.

Hybride evenementen

Wat is dat nou precies? Een combinatie van een evenement met publiek in de zaal en publiek op afstand. Doordat er ook deelnemers in de zaal zitten geeft dit een persoonlijk component aan de livestream waardoor de krachten van offline en online worden samengesmolten in één evenement.

Lumen Hotel & Events is de perfecte locatie voor een hybride evenement. We nemen op en zenden online uit met een livestream. Iedereen met toegang tot internet kan vanaf de eigen smartphone, laptop of tablet betrokken blijven.

Kijk voor meer informatie over een hybride evenement op onze website.

Foto's

Lumen Hotel & Events in het kort

Congreslocatie

Tot 1000 personen

Diensten

Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Programma coordinatie
Public Relations
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

Lumen Hotel & Events


Stadionplein 20 8025 CP Zwolle
088 147 1460 Klik om te bellen