Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade


Van Stolkweg 1 2585 JL 's-Gravenhage
070 352 5161 Klik om te bellen

Over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Waarom is Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade de beste keuze voor jou?

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is gelegen tussen het dynamische Scheveningen, de Ambassadewijk en het centrum van de stad. Strand of stad? Met Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade hoeft u niet te kiezen. U bent binnen no-time op het strand van Scheveningen. Net zo snel is de reis naar het centrum. Het hotel is omgeven door het rustige Van Stolkpark.

Met een luxueus modern design creëert restaurant, bar en lounge LEO’S een gastvrije sfeer in een historische lobby. Het is de ideale plek om te meeten!

LEO'S International Flavors is een concept waarin we gerechten creëren die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld. Het draait allemaal om authentieke smaken, maar met een persoonlijke touch van onze Chefs. Kleine gerechten die je kan delen, zodat je meerdere smaken kan proeven. Geniet de hele dag door van diverse internationale dranken. Een Nederlandse Gin, een wijn uit Libanon of een Japanse cocktail. Wat is jouw favoriet?!

De Promenade Healthclub & Spa biedt een verscheidenheid aan sauna's, een verwarmd binnenzwembad, massages, gezichtsbehandelingen en een fitnessruimte.

Alle moderne kamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau, een zithoek, een minibar en een flatscreen-tv. De badkamers zijn uitgerust met een douche en/of een bad. Er is ook gratis WI-FI beschikbaar en de gasten kunnen gebruik maken van een 24/7 roomservice. 

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is ook geschikt voor vergaderingen en evenementen. Het hotel kan kleine en grote groepen faciliteren in een van de 10 vergaderzalen. Onze grote zaal is het uitgerust met de nieuwste laserprojectie, de Sony 4K laserprojectie, die beschikt over prachtige beelden die vier keer duidelijker zijn dan High Definition. In onze 3 grootste zalen gecombineerd kunnen maar liefst 600 personen in receptie set-up. Ook hebben wij verschillende boardrooms voor kleinere vergaderingen. Het hotel op 550-meter afstand en 10 minuten lopen van een van de grootste internationale congrescentra van Nederland, het World Forum.

Foto's

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promeande

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade in het kort

Congreslocatie

Tot 1000 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer

Certificeringen

Healthcare Venue Assessed

Green key Gold

Team

Onze locatie

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade


Van Stolkweg 1 2585 JL 's-Gravenhage
070 352 5161 Klik om te bellen