Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach


Kennemerboulevard 250 1976 EG IJmuiden aan Zee
0255 566 999 Klik om te bellen

Over Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Ons hotel is omringd door de Kennemerduinen en Jachthaven Seaport Marina. Op 150 meter vind je het Noordzeestrand. De steden Amsterdam, Alkmaar en Haarlem zijn vlakbij. Na een inspirerende meeting opent u uw balkondeur en kijkt u uit over de Noordzee. Kunt u niet wachten tot de volgende activiteit? Ga strandzeilen, de TeamTower beklimmen of kies voor een compleet teambuilding programma op Forteiland IJmuiden. Sluit de dag af met een barbecue of borrel op ons dakterras. Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach is dé plek voor krachtige meetings en onvergetelijke activiteiten op een unieke locatie. 

FACTS

•          OP 150 METER VAN HET STRAND

•          1400 PARKEERPLAATSEN NAAST HET HOTEL

•          146 HOTELKAMERS

•          CONFERENCE FLOOR MET 14 CONFERENTIE ZALEN

•          RESTAURANT CHEF'S! FOOD AND DRINKS

•          AAN DE JACHTHAVEN & KENNEMERDUINEN

•          OP 25 MINUTEN VAN SCHIPHOL

VERGADEREN

De beste meetings en evenementen vinden plaats in een inspirerende omgeving. Onze 14 moderne vergaderzalen hebben een prachtig uitzicht over de omgeving en zijn van alle gemakken voorzien. Uniek is onze Conference & Event Floor op de vierde etage, voor evenementen tot wel 1000 personen. Onze zalen zijn multifunctioneel te gebruiken en zijn daarom geschikt voor intieme vergaderingen en presentaties voor grote groepen.

TEAMBUILDING

De meeting combineren met een teambuilding activiteit? Wij denken graag mee om jouw dag compleet te maken. Ga voor een sportieve break op het strand en beklim de TeamTower. Of kies voor een compleet dagprogramma op Forteiland IJmuiden en Nova Zembla.

CHEF'S! FOOD AND DRINKS

Bij Chef’s! Food and Drinks IJmuiden geniet je van uitzicht over de Kennemerduinen, de Noordzee en Marina Seaport. Terwijl je geniet van het uitzicht combineert het Chef’s! team lokale specialiteiten met spannende smaken. Bij Chef’s! staan we voor: Open kitchen, No secrets.  We geloven niet in het bewaren van keukengeheimen of een klassieke keukenbrigade. Onze open keuken geeft je de mogelijk om mee te kijken, we vertellen je graag met passie over de bereidingswijze van de gerechten. Voor een unieke beleving wordt de finishing touch van de gerechten aan tafel gegeven door een échte chef! Waarom we dit doen? We vinden het belangrijk dat je kan zien dat we enkel hoogwaardige, verse ingrediënten gebruiken en deze ook kan proeven. Als je de gehele bereiding van de gerechten van dichtbij wilt meemaken, kan je plaatsnemen aan de Chef’s Table. Hier worden de recepten gedeeld en vindt Live Cooking plaats. Naast een heerlijke lunch of diner kan je aan de bar bij Chef’s ook genieten van een huisgemaakte cocktails, een lokaal speciaal biertje of een goed glas wijn! 

Foto's

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach in het kort

Congreslocatie

Tot 1000 personen

Diensten

Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen

Certificeringen

Green Key Gold

Green Key Gold

Onze locatie

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach


Kennemerboulevard 250 1976 EG IJmuiden aan Zee
0255 566 999 Klik om te bellen