Landgoed de Horst


De Horst 1 3971 KR Driebergen-Rijsenburg
0343 55 61 79 Klik om te bellen

Over Landgoed de Horst

Landgoed de Horst is een inspirerende locatie waar je kunt vergaderen, brainstormen en leren op slechts 20 minuten van Utrecht. Het landgoed beschikt over 30 verschillende ruimtes met veel buitenruimte, verdeeld over meerdere gebouwen met allemaal een warme en authentieke sfeer. Er kan met volle teugen van de schitterende natuur worden genoten omdat bijna alle ruimtes op de begaande grond liggen met bijna allemaal met eigen terras.

Op het landgoed is een grote zaal aanwezig dat mogelijkheden biedt voor congressen, evenementen, lezingen en theater- en muziekvoorstellingen. De congreszaal Maitland is intiem met 100-150 personen en geschikt voor maximaal 275 personen. Het is een multifunctionele ruimte waar de tribune ingeklapt kan worden, het heeft een flexibele wand en een tribune op het dak. Maitland is uitgerust met audiovisuele apparatuur en een lift zodat de ruimte voor iedereen toegankelijk is.

Op Landgoed de Horst kunt u ook blijven overnachten. We beschikken over 73 1-persoons slaapkamers met een eigen badkamer en 40 2-persoons luxe hotelkamers. Deze vormen samen een verrassende beleving om in alle rust en comfort te overnachten in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Ideaal wanneer u een meerdaagse bijeenkomst heeft of files wilt vermijden.

Energiek, vitaal en vooral lekker eten! Onze koks gebruiken duurzame, vaak biologische en veelal streekproducten in onze internationale georiënteerde keuken. Tot slot is kunst een belangrijk element op de locatie. Het landgoed is aangekleed met poëzie, objecten, beelden, foto’s en andere kunstuitingen. 

Wil je onze locatie beter leren kennen? Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding met gratis lunch om het landgoed optimaal te ervaren. 

Foto's

Landgoed de Horst in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie

Onze locatie

Landgoed de Horst


De Horst 1 3971 KR Driebergen-Rijsenburg
0343 55 61 79 Klik om te bellen