Kasteel Groot Buggenum


Loorderstraat 3 6095 NE Grathem
0475-452835 Klik om te bellen

Over Kasteel Groot Buggenum

Vergaderen bij het unieke Vergaderkasteel Groot Buggenum in Midden-Limburg.

 

Prominent, vlak langs de A2, in het bosrijke Midden-Limburgse land schittert het monumentale Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Het weerspiegelt trots en cultuur van Limburg.

Kasteel Groot Buggenum is een uniek "Vergaderkasteel" ontworpen door de succesvolle ondernemer Professor Helmut Hentrich. Al eeuwen lang worden binnen de muren van het kasteel plannen bedacht die invloed hadden en hebben op het dagelijks leven.

Kasteel Groot Buggenum is een locatie waar u met uw gezelschap in een warme, klassiek/moderne sfeer bij elkaar komt en zo een bijzondere dimensie aan uw verblijf geeft. Of u nu vergadert of feest, borrelt of uw product presenteert.

Een inspirerende meeting zal uw gasten een extra drive geven om de dagelijkse zaken met nieuwe inzichten en motivatie aan te pakken. Creatieve ideeën komen beter tot hun recht in een inspirerende en “anders dan andere” zakelijke omgeving.

Wees verrast door onze vriendelijke geprijsde arrangementen laat u inspireren door de ambiance en authenciteit van deze oase van rust en sfeer. https://lnkd.in/dT4uiuF.

U kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met Jolan Frings, 06-14627305 of mail met jolanda@kasteelgrootbuggenum.nl

 

htttps://kasteelgrootbuggenum.nl

Kasteel Groot Buggenum in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Locatiebemiddeling
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

Kasteel Groot Buggenum


Loorderstraat 3 6095 NE Grathem
0475-452835 Klik om te bellen