KAREL 5 GASTRO • BISTRO • EVENTS


Geertebolwerk 1 3511 XA Utrecht
0302337550 Klik om te bellen

Over KAREL 5 GASTRO • BISTRO • EVENTS

KAREL 5 GASTRO · BISTRO · EVENTS

De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V

Inspired Solutions

Karel 5 Events is dé evenementenlocatie van bruisend Utrecht, gevestigd in een bijzonder monumentaal gebouwencomplex. Van intiem zakendiner en private party tot business event, meeting of congres.  Karel 5 herbergt zalen en ruimtes van diverse omvang, met een capaciteit tot 150 personen. Wij hebben daarbij de luxe om onze gasten liefst 13 zalen en meerdere terrassen aan te bieden bieden – zonder uitzondering met een unieke, eigen geschiedenis. Ervaar het gemak van moderne audiovisuele middelen, profiteer van scherpe condities op vergader én meerdaagse packages en geniet van historische charme en gastvrijheid.


Culinary Experience

De culinaire invulling van uw event wordt verzorgd door onze bistro- of gastronomische keuken met elk een eigen prijsniveau. Restaurant Karel 5 staat voor “Elegant Dining”. Beleef een culinair avontuur met moderne smaakcombinaties en een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden. Bistro Karel 5 met open kloosterkeuken is met de lunch-, diner- en borrelkaart meer “Casual Classic”. De Bar & Lounge leent zich uitstekend als borrel locatie.


Historical Hospitality

Combineer een verblijf in één van onze zalen met een 5* overnachting bij Grand Hotel Karel V. 121 exclusieve kamers en suites met moderne faciliteiten als digitale TV en Wellness & Fitness. Met uitzicht op de Dom en omgeven door serene stadstuinen, biedt het hotel een groene omgeving midden in het bruisende centrum van Utrecht. Op enkele minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en voldoende parkeergelegenheid.


Op zoek naar een inspirerende oplossing voor uw event? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of proef de sfeer van Karel 5 tijdens een rondleiding. 

Foto's

KAREL 5 GASTRO • BISTRO • EVENTS in het kort

Congreslocatie

Tot 100 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie

Onze locatie

KAREL 5 GASTRO • BISTRO • EVENTS


Geertebolwerk 1 3511 XA Utrecht
0302337550 Klik om te bellen