Kaap Doorn Conferentiecentrum


Postweg 9 3941 KA Doorn
0343 414 241 Klik om te bellen

Over Kaap Doorn Conferentiecentrum

Bij Kaap Doorn vindt u alles onder 1 dak!

Kaap Doorn heeft alle faciliteiten onder één dak. Alle plenaire zalen bevinden zich op de begane grond en liggen dicht bij het Grand Café en ons restaurant. Dit houdt in dat onze gasten zich makkelijk en efficiënt door het gebouw kunnen verplaatsen.

Wilt u even kort in groepjes uit elkaar? Dan kunt u gebruik maken van diverse zitgelegenheden binnen en buiten ons conferentiecentrum. We hebben binnen ons gebouw diverse kleine zithoekjes gecreëerd. Daarnaast kunnen uw gasten met mooi weer ook in groepjes buiten zitten, denk hierbij aan onze binnentuinen en het terras. Wanneer u meer privacy nodig heeft is er uiteraard ook de mogelijkheid om een subzaal te reserveren. Allemaal goed en snel bereikbaar vanuit de zalen, waardoor u goed overzicht heeft over waar uw gasten zich bevinden en daardoor grip houdt op uw programma.

Ons Grand Café is de ontmoetingsplek tijdens uw bijeenkomst, hier kunt u terecht voor uw koffiepauze en een snack tussendoor. Door de centrale ligging is ons Grand Café goed en snel bereikbaar vanuit alle zalen. Onze barista’s maken in een handomdraai een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, etc. voor u klaar. In onze theehoek kunt u makkelijk en snel een kop thee pakken waar ook altijd allerlei verse ingrediënten klaar staan om uw thee specialer te maken! Een pauze moment als dit zorg letterlijk en figuurlijk voor een boost waardoor uw groep weer vol energie verder kan met de bijeenkomst. Goede service met uitstekende koffie en thee draagt hierdoor bij aan het behalen van het doel van uw bijeenkomst!

Ons restaurant is vanuit iedere zaal makkelijk en te bereiken. Hier serveren wij onze uitgebreide lunch en culinair driegangen diner van onze Chef. Doordat het restaurant goed te bereiken is kunt u de pauzetijden kort houden, waardoor u meer tijd overhoud voor uw programma.

Blijft u bij ons overnachten?
Als u gebruik maakt van een overnachting bij Kaap Doorn, kunt u naar uw hotelkamer zonder het gebouw te moeten verlaten. Ideaal als u snel even iets van uw hotelkamer moet halen en het slecht weer of koud buiten is.

Ook onze overige faciliteiten, zoals de infrarood sauna en de fitnessruimte, bevinden zich in hetzelfde pand.

Tot ziens in Conferentiecentrum Kaap Doorn!

Foto's

Receptie Kaap Doorn

Kaap Doorn Conferentiecentrum in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer

Onze locatie

Kaap Doorn Conferentiecentrum


Postweg 9 3941 KA Doorn
0343 414 241 Klik om te bellen