Hotel Theater Figi


Het Rond 2 3701 HS Zeist
0306927550 Klik om te bellen

Over Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi in Zeist is een sfeervolle locatie in midden Nederland en door de grote diversiteit aan mogelijkheden een perfecte vergader- en congreslocatie.

Sfeervolle zalen met volop daglicht – onbegrensde mogelijkheden

Van een training, seminar, diner op het toneel tot een beurs voor 1500 gasten, het kan allemaal en wij denken graag met u mee.

Hotel Theater Figi beschikt over één grote theaterzaal (550 gasten), de Hendrik Marsmanzaal die zich perfect leent voor een congres of voor een bruisende borrel op het podium. Daarnaast beschikt Figi nog over drie bioscoopzalen en vele eventzalen met bijbehorende techniek. Deze  eventzalen kunnen gekoppeld worden waardoor er een vloer ontstaat voor een receptie of beurs tot 1500 gasten. Daarnaast zijn er ook kleinere zalen voor trainingen of vergaderingen. Alle eventzalen zijn voorzien van veel daglicht en historische fotowanden. Het Atrium is het hart van Hotel Theater Figi, perfect als welkomstruimte of voor een borrel. Tot slot beschikken wij over 97 hotelkamer en een gezellig en Grand Café.


Bereikbaar vanuit alle windstreken

Hotel Theater Figi ligt in het hart van Nederland bij Utrecht en vlakbij de uitvalswegen A12 en A28. Door dit plekje in midden Nederland zijn wij uitstekend bereikbaar voor gasten uit alle windstreken. Wij beschikken over een eigen parkeergarage  met 275 plekken. Op vijf minuten lopen is tevens een openbare parkeerplaats met 300 plekken. Daarnaast zijn wij zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt in 5 minuten voor de deur vanaf station Driebergen-Zeist en in 20 minuten vanaf Utrecht Centraal. Vliegveld Schiphol heeft een directe treinverbinding met station Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist.

 
Lokaal & Patissier in huis

De kernwaarden van onze keuken zijn lokaal, groen en blij, waarbij er zoveel mogelijk wordt gewerkt met seizoensproducten. Daarnaast is Figi van oudsher een patisserie en zijn wij trots dat we nog steeds een eigen patissier in huis hebben. Dat betekend heerlijke gebakjes en koeken voor bij de koffie break.

 
En de prijzen?

Die zijn altijd transparant en met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Contact

Wilt u een ruimte reserveren, langskomen voor een locatiebezoek of heeft u andere vragen over onze locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!  Onze enthousiaste en professionele medewerkers helpen u graag.

Foto's

Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi in het kort

Congreslocatie

Boven 1000 personen
Tot 100 personen
Tot 1000 personen
Tot 12 personen
Tot 250 personen
Tot 30 personen

Diensten

Deelnemerregistratie
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Programma coordinatie
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

Hotel Theater Figi


Het Rond 2 3701 HS Zeist
0306927550 Klik om te bellen