Hotel 't Paviljoen Restaurant Magnolia


Grebbeweg 103/105 3911 AV Rhenen
0317619003 Klik om te bellen

Over Hotel 't Paviljoen Restaurant Magnolia

Zakelijke bijeenkomsten in een sfeervolle omgeving… succes verzekerd! Hotel ’t Paviljoen in Rhenen neemt een bevoorrechte positie in door de ligging op de Grebbeberg, omgeven door schitterende bossen en natuurgebieden, met als buren Ouwehands Dierenpark.

De professioneel ingerichte vergaderzalen, uitgerust met airco en beamer, is uitermate geschikt voor vergaderingen, cursussen, seminars, bedrijfstrainingen, productpresentaties, partijen, recepties, reünies, etc.

Na inspanning hoort ontspanning en ook daar wordt veel aandacht aan besteed in Hotel ’t Paviljoen. In de goed uitgeruste ontspanningsruimte treft u een sauna, een biljart en een tafeltennistafel aan. Tennisliefhebbers kunnen o.v.v. beschikbaarheid gratis gebruik maken van de naast ons hotel gelegen tennisbanen. In de directe omgeving is een zwembad en bowling-/kegelbanen.

Een unieke mogelijkheid is het boeken van een vergaderarrangement met een bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Bij overnachting beschikt u over een riante kamer die van alle gemakken is voorzien. In de ambachtelijke keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse producten.

De bereikbaarheid is optimaal, klik hier voor een routebeschrijving naar ons hotel. Onze parkeergelegenheid omvat ruim 100 parkeerplaatsen en wordt bij zonsondergang afgesloten.

Foto's

Paviljoen Hotel

Hotel 't Paviljoen Restaurant Magnolia in het kort

Congreslocatie

Tot 100 personen
Tot 12 personen
Tot 250 personen
Tot 30 personen

Diensten

Deelnemerregistratie
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Public Relations

Onze locatie

Hotel 't Paviljoen Restaurant Magnolia


Grebbeweg 103/105 3911 AV Rhenen
0317619003 Klik om te bellen