Hotel Ernst Sillem Hoeve


Soestdijkerweg 10B - Lage vuursche 3734 MH Den Dolder
0356668541 Klik om te bellen

Over Hotel Ernst Sillem Hoeve

Stijlvol en inspirerend vergaderen doet u bij Hotel Ernst Sillem Hoeve. Een goed bereikbare vergaderlocatie omringt door de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht.

U heeft de keuze uit 20 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m², geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en de zalen op de begane grond hebben toegang tot het park. Voor meerdaagse meetings hebben wij 85 hotelkamers****, zodat u niet naar huis hoeft.

Wij zijn een erkend congresbedrijf en gecertificeerd met 5 vergaderhamers. Naast zakelijke bijeenkomsten kunt u in het weekend terecht voor (bedrijfs)feesten met een capaciteit van 40 tot 250 personen. Flexibiliteit vormt ons fundament. Wij denken graag met u mee en doen er daarnaast alles aan om u te verrassen en uw bijeenkomst tot een succes te maken. Welke opstelling en faciliteiten u als organisatie ook wenst ons personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Persoonlijke dienstverlening, alle comfort en een prachtige ambiance: dé pijlers voor een aangenaam verblijf.

Foto's

Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer

Artikelen

Renovatie Hotel Ernst Sillem Hoeve is klaar

Hotel Ernst Sillem Hoeve verrassend en vernieuwend Hotel Ernst Sillem Hoeve te Lage Vuursche heeft de afgelopen zomerperiode de bar met openhaardkamer, de receptie en de zaal het Koetshuis gerenoveerd....

Onze locatie

Hotel Ernst Sillem Hoeve


Soestdijkerweg 10B - Lage vuursche 3734 MH Den Dolder
0356668541 Klik om te bellen