Hotel de Heerlickheijd van Ermelo


Staringlaan 1 3852 LA Ermelo
0341 568 585 Klik om te bellen

Centraal in Nederland, midden in de bossen
350 parkeerplaatsen en 12 laadplekken
Hotelkamers en zalenvoorziening onder één dak

Over Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Waarom is Hotel de Heerlickheijd van Ermelo de beste keuze voor u?

De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren+ hotel, wellness locatie en congrescentrum, op de Veluwe met 350 parkeerplaatsen en gratis WiFi. Een inspirerende en unieke locatie, centraal gelegen in Nederland op een landgoed, aan de rand van de Veluwse bossen en op nog geen 5 minuten vanaf de A28.

Uw zaal is voorzien van beamer, scherm, flip-over, schrijfmateriaal, meeting kit en wordt in de door u gewenste opstelling geplaatst. U wordt ontvangen door ons team die er tezamen voor gaat zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Wij beschikken over diverse meetingarrangementen met o.a. onbeperkt koffie, thee en water, eventueel fruit, (healthy) snacks etc. Uiteraard wordt ook uw lunch en/of diner uitstekend verzorgd. De heerlicke keuken is Frans georiënteerd met wisselende seizoensgerechten en verse producten uit de regio. En mochten er diëten of andere wensen zijn, we zorgen er graag voor.

Daarnaast zijn er op het parkeerterrein oplaadpunten aanwezig voor elektrische auto's. Er kunnen twaalf auto’s tegelijkertijd opgeladen worden. De laadstations werken met uw (persoonlijke) laadpas en zijn geschikt voor alle type elektrische voertuigen (universeel inzetbaar ) met een CHAdeMo of CCS aansluiting. Voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers is onze parkeerplaats voorzien van een slagboom.

Wist u dat wij ook een trouwlocatie zijn? Beleef jullie mooiste dag bij de Heerlickheijd van Ermelo. We zijn een officiële trouwlocatie, op een landgoed aan de rand van de Veluwse bossen. Centraal in Nederland en op nog geen 5 minuten vanaf de A28.

In de Heerlickheijd van Ermelo kan letterlijk alles: de bruidsmake-up in de eigen beautysalon, de fotoshoot in de prachtig aangelegde Franse tuinen, de trouwplechtigheid in het prieel, het aansnijden van de bruidstaart op het terras, het diner met jullie naasten, een bruisende feestavond en natuurlijk de huwelijksnacht in een romantische bruidssuite. Genoeg opties voor een onvergetelijke dag!

Wij heten u van harte welkom in de Heerlickheijd, ook wel 'het Versailles van de Veluwe' genoemd!

Het Versailles van de Veluwe

Foto's

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo in het kort

Congreslocatie

Tot 650 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Samenstellen congresdraaiboek
Trainingen

Onze locatie

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo


Staringlaan 1 3852 LA Ermelo
0341 568 585 Klik om te bellen