Hotel de Heerlickheijd van Ermelo


Staringlaan 1 3852 LA Ermelo
0341-568585 Klik om te bellen

Over Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Waarom is Hotel de Heerlickheijd van Ermelo de beste keuze voor u?

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren hotel & spa op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo. Ons hotel, gelegen op een landgoed met prachtige tuinen met fonteinen en perfecte gazons, beschikt over 127 hotel kamers en suites, waaronder een bruidssuite en 2 minder validen kamers, uitgebreide vergaderfaciliteiten en congreszalen, een restaurant, schitterend bordes terras met uitzciht op de fonteinen, gezellige ruime lobby – lounge en bar Down Under met bowlingbanen, biljart en pooltafels. Daarnaast biedt het hotel het Beauty Center Babor Ermelo, Fitness en een wellness centrum met een overdekt zwembad, Turksstoombad, whirlpool en 2 finse sauna’s.

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is de officiële trouwlocatie van de gemeente Ermelo – Trouwen in ons intieme prieel in de Franse tuinen met fonteinen of in één van onze sfeervolle ruimtes als de Bibliotheek of Orangerie is de romantische setting voor uw bruiloft.

Op zoek naar een heerlijk wellness hotel, trouw- of congreslocatie in Midden Nederland op de Veluwe? Kom genieten bij Hotel de Heerlickheijd van Ermelo.

Foto's

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo in het kort

Congreslocatie

Tot 1000 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Samenstellen congresdraaiboek
Trainingen

Onze locatie

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo


Staringlaan 1 3852 LA Ermelo
0341-568585 Klik om te bellen