Greenside Hotel


Stappeland 6 1796 BS Badplaats De Koog
0222-327222 Klik om te bellen

Over Greenside Hotel

Een intiem 4-sterrenhotel met een ongekende eilandsfeer. Hotel Greenside verrast u met Texelse gastvrijheid en veel comfort. De rust en ruimte die zo typerend zijn voor het eiland, vertalen zich in de ambiance van het hotel.

Hotel Greenside bevindt zich aan de rand van badplaats De Koog. Een levendig dorp dat is omringd door strand, zee, bos en natuurgebied. Voor iedere gast, van rustzoeker tot levensgenieter, heeft onze omgeving het nodige in huis. Na een actieve dag is het heerlijk bijkomen in de sfeervolle setting van ons Grand Café, het restaurant of op het zonneterras.

Een verblijf in Hotel Greenside betekent puur genieten. Proef en ervaar de culinaire gerechten van Texelse producten, passende luxe in een zeer royale kamer en optimale ontspanning in onze fitness, sauna- en relaxruimtes.

Hotel Greenside is de ideale partner voor het bedrijfsleven. Wij organiseren zakelijke bijeenkomsten als seminars, incentives, vergaderingen en trainingen. Onze Thijssezaal beschikt over alle moderne faciliteiten. Een lekkere lunch, culinair diner en luxe accommodatie complementeren uw bedrijfsevent op Texel. U kunt bij ons terecht voor dag-, weekend- of weekarrangementen.

Programma’s op maat
In samenwerking met Texelse ondernemers uit de sportieve en culturele sector verzorgen wij ook volledige (dag)programma’s op maat. U heeft daarmee één aanspreekpunt voor al uw activiteiten. Wij kennen als geen ander de mogelijkheden op het eiland en stemmen die af op uw doelstellingen. Teambuilding of gewoon een gezellig personeelsuitje: Hotel Greenside biedt een passende invulling. Denkt u maar eens aan:

- strandjutten en sterke verhalen met jutter Maarten Boon
- survivaltocht met GPS
- uitwaaien op het strand: kiten, brandingkanoën, etc.
- meevaren op een garnalenkotter en zeehonden kijken
- een rondje boerengolf
- avondvullend theaterprogramma
- en alles wat Texel nog meer te bieden heeft!

Neem contact met ons op voor meer informatie. In overleg stellen wij graag een passend programma voor u samen.

Foto's

Hotel Greenside - Badplaats De Koog (TEXEL)

Greenside Hotel in het kort

Congreslocatie

Tot 100 personen

Diensten

Financieel beheer
Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Programma coordinatie
Public Relations
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

Greenside Hotel


Stappeland 6 1796 BS Badplaats De Koog
0222-327222 Klik om te bellen