Golden Tulip Heiloo


Kennemerstraatweg 425 1851 PD Heiloo
0725052244 Klik om te bellen

Over Golden Tulip Heiloo

De eerste stap bij het organiseren van een bijeenkomst? Het vastleggen van een perfecte locatie! Golden Tulip Heiloo heeft de oplossing in huis.

Golden Tulip Heiloo staat al jaren bekend om zijn vakbekwaamheid en gastgerichte service, iets wat voorop staat bij het slagen van een bijeenkomst. Wij bieden u dan ook diverse mogelijkheden en arrangementen voor elk type bijeenkomst. Van een kleine vergadering tot een prestigieus congres, wij helpen u graag.

Onze vergaderaccommodatie bestaat uit elf zalen die dankzij een ingenieus systeem aan elkaar gekoppeld kunnen worden. In totaal kunnen we zo 1000 mensen gastvrijheid bieden. Alle zalen hebben daglicht, maar kunnen eventueel ook worden verduisterd. Daarnaast zijn alle zalen uitgerust met telefoon en draadloos internet (WiFi). Tevens kunnen wij eigentijdse audiovisuele apparatuur op maat verzorgen. Ons klimaat is prettig: alle zalen beschikken over moderne luchtafzuigsystemen. Naast dit multifunctionele zalencomplex hebben wij ook 5 intiemere zalen en 4 boardrooms, geschikt voor vergaderingen tot maximaal 40 personen.

Ook voor meerdaagse bijeenkomsten is Golden Tulip Heiloo de perfecte locatie. Zo kunnen u en uw gasten overnachten in een van onze comfortabel ingerichte hotelkamers, allen voorzien van draadloos internet. Tevens hebben wij een zeer gezellige bar en kunt u culinair genieten in ons á la carte restaurant ‘Kwartje Koffie’.

Golden Tulip Heiloo in het kort

Congreslocatie

Tot 1000 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen

Onze locatie

Golden Tulip Heiloo


Kennemerstraatweg 425 1851 PD Heiloo
0725052244 Klik om te bellen