Focus Conferences


Olympisch Stadion 43 1076 DE Amsterdam
020-3059159 Klik om te bellen

Over Focus Conferences

Focus Conferences ontwikkelt en organiseert sinds 1991 collegereeksen, trainingen en seminars. Directeur Hans Groen startte het bedrijf met de overtuiging dat de Nederlandse manager permanente scholing en training nodig heeft om in een snel veranderende economie zijn of haar functie goed te kunnen blijven uitoefenen.

Vanuit ons kantoor in het Olympisch Stadion volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van Management, Marketing, HRM, ICT en Financiën. Deze ontwikkelingen zijn bepalend voor de programma's die Focus Conferences uitbrengt. Wij belichten die onderwerpen waarmee de Nederlandse manager zijn kennis en kunde kan actualiseren en uitbreiden.

Samen met een uitgebreid netwerk van hoogleraren, vakspecialisten en topmanagers uit het bedrijfsleven onderzoeken onze projectmanagers continu de Nederlandse en internationale managementtrends. Hierdoor zijn wij in staat razendsnel te schakelen tussen actualiteit en kwaliteit.

Door de jaren heen heeft Focus Conferences de belangrijkste managementgoeroes van het internationale managementspeelveld naar Nederland gehaald. Denk daarbij aan internationaal gerenommeerde namen als Stephen Covey, Philip Kotler, Tom Peters, Edward de Bono, Michael Porter en John Kotter.

Ook bekende Nederlandse managementsprekers maken hun opwachting op een van de door Focus georganiseerde managementbijeenkomsten. Experts als Leon de Caluwe, Ben Tiggelaar, Harry Starren, Mathieu Weggeman, Jos Burgers, Manfred Kets de Vries, Wessel Ganzevoort, Jan van Setten, Remco Claassen, Jaap Boonstra, Walter Baets, Fons Trompenaars en natuurlijk Johan Cruijff.

Onze doelstelling is om u, de managers van Nederland, te blijven verrassen met originele inzichten en praktische handvatten om uw vaardigheden en expertise te vergroten.

Diensten

Programma coordinatie
Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

Focus Conferences


Olympisch Stadion 43 1076 DE Amsterdam
020-3059159 Klik om te bellen