DeFabrique Evenementenlocatie


Westkanaaldijk 7 3542 DA Utrecht
030 240 4030 Klik om te bellen

Over DeFabrique Evenementenlocatie

Ben je op zoek naar een onvergetelijke locatie voor een congres? Industrieel erfgoed raakt en zet de toon voor een unieke beleving. Of je nou een congres voor 2000 man organiseert of een feestavond voor 100 gasten: DeFabrique biedt alle ruimte voor jouw perfecte evenement.


INDUSTRIEEL ERFGOED RAAKT

Beleving, maatwerk en innovatie komen samen in een 100 jaar oude mengvoederfabriek met moderne faciliteiten aan de rand van Utrecht. DeFabrique beslaat 10.000 M2 aan kleine en grote ruimtes die oneindig te combineren zijn en elk een uniek karakter hebben. De Perserij met zijn indrukwekkende stalen vide of de Smederij met zijn stoere lichte lokalen en eigen terras. Elke ruimte is voorzien van razendsnelle wifi, duurzame LED-verlichting in alle kleurschakeringen en HD beamers.


MAATWERK

Wat jouw wens ook is: een ervaren team van professionals gaat elke uitdaging aan en verrast je met een totaalconcept waarin locatie, entertainment en creatieve catering elkaar tot het maximum versterken. 


FOOD & DRINKS

Een evenement is pas echt geslaagd als je lekker heeft gegeten en gedronken. Daarom dagen de chefs van Defabrique zichzelf steeds opnieuw uit om je te verrassen met heerlijke, creatieve en betaalbare catering. Van foodtrucks tot high-end sitting dinners. Daag ze maar uit! 


ACTIVITEITEN

Wil je de bijeenkomst graag combineren met een activiteit? Op de locatie bevindt zich de Kartfabrique, waar je kunt karten, lasergamen en Prison Island spelen. De perfecte activiteiten om even helemaal uit te razen en de teambuilding op te krikken.


TOEGANKELIJKHEID EN PARKEREN

DeFabrique is centraal gelegen in Utrecht waardoor de evenementenlocatie voor crew, sprekers en gasten uit alle windstreken perfect bereikbaar is. Via de A2 sta je in no-time op het parkeerterrein en vanaf station Maarssen is het een kwartiertje lopen. De locatie beschikt over 700 gratis parkeerplaatsen.

DAAROM BOEKT U DEZE LOCATIE

  • Professioneel en proactief team met ruim 20 jaar ervaring
  • Industrieel pand als unieke setting
  • Ruimte voor elk soort evenement
  • Kleine en grote ruimtes
  • 700 gratis parkeerplekken
  • Perfect bereikbaar via A2 en met OV

Met stoere en karakteristieke ruimtes als basis zoek je samen met een ervaren team naar de succesformule voor jouw impactvolle evenement

DeFabrique Evenementenlocatie in het kort

Congreslocatie

Boven 1000 personen

Diensten

Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Programma coordinatie
Samenstellen congresdraaiboek
Standbouw

Onze locatie

DeFabrique Evenementenlocatie


Westkanaaldijk 7 3542 DA Utrecht
030 240 4030 Klik om te bellen