De Zwanenhof


Retraitehuisweg 6 7625 SL Zenderen
0742659525 Klik om te bellen

Over De Zwanenhof

Waarom is De Zwanenhof de beste keuze voor u?

Op één van de mooiste inspirerende plekken in Twente verwelkomen wij u graag! De rijke geschiedenis is voelbaar en de rust en ruimte komt u tegemoet. De uitvalsbasis om ideeën op te doen, kennis te delen en thuis te komen. In de pittoreske kloostertuin is het heerlijk toeven. Een echte verborgen parel. Het huis met haar authentieke sfeer doet veel, onze geïnspireerde medewerkers de rest.

Meer over De Zwanenhof:

Onze geïnspireerde medewerkers bezitten een van nature gevoel voor gastvrijheid. Wij bieden u een ontspannen verblijf in een prachtige historische atmosfeer. Maar liefst 10 zalen bieden de meest gevarieerde zakelijke en feestelijke mogelijkheden. De Zwanenhof is een toegewijde gastvrouw voor groepen. Congres, presentatie, training of vergadering maar ook voor repetitieweekenden, fiets/wandel weekenden/midweken en andere groepsuitjes is de Zwanenhof ideaal.

Wat kan De Zwanenhof u bieden?

Autenthiek , Inspirerend, Rijke historie, Betrokkenheid, Aandacht, Rust, Zorgeloos, Wandelen, Fietsen, Overnachten, Congres, Vergadering, Training, Feestlocatie, Kapel, Huwelijk, Individuele Retrait, Verblijf, Groepsuitje.

Wie gingen u voor?

Onze gasten zijn zeer divers wat grootte en type organisatie betreft. Ze komen zowel uit de directe regio als verder weg gelegen. Velen hebben onze inspirerende locatie al bezocht.

Foto's

De Zwanenhof in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Programma coordinatie
Public Relations
Trainingen

Onze locatie

De Zwanenhof


Retraitehuisweg 6 7625 SL Zenderen
0742659525 Klik om te bellen