De Polderij Rotterdam


Vlaardingsedijk 7 3143 LN Maassluis
0103112284 Klik om te bellen

Over De Polderij Rotterdam

Waarom is De Polderij Rotterdam de beste keuze voor u?

De Polderij is er voor iedereen die op zoek is naar een groene en persoonlijke locatie voor een doeltreffende vergadering of bijeenkomst. Want wij geloven dat de juiste omgeving uitnodigt tot een effectieve vergadering, training, heidag of brainstormsessie. Daarom hebben wij de vergaderruimtes in onze boerderij ingericht op basis van wetenschappelijk onderzoek. Zodat de ruimte je helpt het allerbeste uit jouw sessie te halen. Hiervoor is de natuur een belangrijk ingrediënt. Kortom, bij De Polderij kom je doeltreffend bijeen in het groen!

Meer over De Polderij Rotterdam:

Breinkost Voor de broodnodige energie serveren wij Breinkost: voeding voor je hersenen. In onze lokale en seizoensgebonden keuken gebruiken wij producten die bijdragen aan je hersenactiviteit. Wij verzorgen dus lekkere culinaire onderbrekingen die bovendien je hersenen in optimale conditie houden. Koffie thee en fruitwater zijn altijd inbegrepen bij de ruimte. Ondersteuning Wij werken intensief samen met een groot netwerk aan professionals die helpen jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Denk daarbij aan een (dag)voorzitter, notulist, facilitator, trainer, hei- of retraite coach, scrum of lean master, of aan een workshop of training op maat. Arrangementen Je kunt bij ons al een ruimte huren vanaf 1 persoon en vanaf €29,50 per dagdeel. Wij denken graag met je mee in een aanbod dat aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Bereikbaarheid - Fiets: met de fiets zijn wij bereikbaar onder fietsknooppuntnummer 400. - Auto: De Polderij ligt op 5 autominuten afstand van de A20. Op de openbare parkeerplaats naast De Polderij kun je gratis en onbeperkt parkeren. - OV: de nieuwe Hoekse metrolijn tussen Rotterdam, Schiedam en Hoek van Holland brengt je straks op 10 minuten loopafstand van De Polderij. - Watertaxi: wil je eens iets anders? Watertaxi Rotterdam brengt je ook naar De Polderij! Bel of mail ons om te informeren naar de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op https://depolderij.nl/

Wat kan De Polderij Rotterdam u bieden?

Typisch De Polderij - 40 hectare natuurgebied op steenworp afstand van Rotterdam. - Jouw ruimte ingericht voor jouw doel. - Ruimteadvies op maat. - Huiselijk en persoonlijk. - Volop daglicht en natuurlijke ventilatie. - Audio- en visuele middelen inbegrepen. - De hele dag door goede koffie, lekkere thee, vers fruit en fruitwater. - Lekkers uit onze bijzondere boerenkeuken. - Al je aandacht voor de inhoud met ons full service concept. - Vanaf € 35,00 per dagdeel.

Wie gingen u voor?

Wat vonden zij, van De Polderij: https://depolderij.nl/nieuws/leukste-vergaderlocatie-nederland-reviews

De Polderij Rotterdam in het kort

Congreslocatie

Tot 100 personen
Tot 12 personen
Tot 30 personen

Diensten

Deelnemerregistratie
Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer
Public Relations
Trainingen

Onze locatie

De Polderij Rotterdam


Vlaardingsedijk 7 3143 LN Maassluis
0103112284 Klik om te bellen