De Kuip Meetings & Events


Van Zandvlietplein 1 3077 AA Rotterdam
010-4929455 Klik om te bellen

Over De Kuip Meetings & Events

De Kuip Congres- en Evenementencentrum: Unieke locatie voor elk evenement!

Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er over eens: De Kuip is het mooiste stadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is de plaats waar grote Europese voetbalfinales werden gespeeld en waar grootheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden. En De Kuip is een prachtig staaltje architectuur. Kortom: De Kuip is de trots van Rotterdam.

Beleving en emotie
De Kuip is daarom dé locatie voor het houden van evenementen. Beleving en emotie zijn de sleutelwoorden als het gaat om de organisatie van een evenement. Van een beurs tot een personeelsfeest en van een vergadering tot een teambuildingactiviteit: De Kuip Congres- en Evenementencentrum biedt de inspirerende omgeving waar een evenement om vraagt. De Kuip heeft zalen in alle soorten en maten, is uitstekend bereikbaar en biedt daarnaast gratis parkeermogelijkheden, gratis Wifi en catering op maat. Of u nu met 50 of met 2.500 personen bent, wij passen het evenement volledig aan op uw wensen.

Zalen in alle soorten en maten
De naar Feyenoord-helden vernoemde zalen in het Maasgebouw zijn bij uitstek geschikt voor een vergadering, beurs, congres of personeelsfeest. Of wat te denken van het Feyenoord Museum, waar het zilverwerk u van alle kanten tegemoet blinkt? Wie meer van nostalgie houdt, kiest voor de klassieke zalen aan de monumentale Olympiazijde van het stadion. Maar het wordt past echt speciaal als u kiest voor een van de bijzondere plekken van De Kuip, zoals de unieke spelerstunnel, de kleedkamer of het Perscentrum. Het zijn mooie locaties voor bijvoorbeeld een teambuildingactiviteit, al kiezen de echte waaghalzen ervoor om De Kuip optimaal te beleven door er bijvoorbeeld van te abseilen. En wie De Kuip helemaal echt wil ‘voelen’, houdt zijn evenement in de zomer op de heilige grasmat of combineert zijn evenement met een rondleiding door het stadion. Hoe dan ook: wie zijn evenement in De Kuip houdt, zal dit niet snel vergeten!

Restaurant De Kuip Eten en Drinken
Even een drankje nuttigen of zakelijk lunchen met relaties: restaurant De Kuip Eten en Drinken is de ideale locatie. Op de eerste verdieping van het Maasgebouw kunt u terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel. Daarnaast is De Kuip Eten en Drinken perfect te koppelen aan een congres, vergadering of ander evenement.

Bereikbaarheid en parkeren
Het stadionterrein biedt ruimte aan minimaal 1.000 GRATIS parkeerplaatsen. De Kuip is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Rotterdam. Bovendien is De Kuip goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram- en bushaltes voor de deur). Kortom: snel en makkelijk bereikbaar!

Contact
Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een locatiebezoek,
neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met afdeling Sales van De Kuip via telefoonnummer 010-492.94.55 of per mail via evenementen@dekuip.nl Wij helpen u graag!

Contactgegevens
De Kuip Congres- en Evenementencentrum
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
tel. 010 - 492 9455
fax 010 - 419 1888
website www.dekuip.nl
e-mail evenementen@dekuip.nl

Uw voordelen
• Zalen voor 50 – 2.500 personen
• Combineren van zalen mogelijk
• Flexibiliteit m.b.t. catering, techniek, meubilair, decoratie
• Gratis WiFi
• Gratis parkeren voor de deur
• Makkelijk bereikbaar en nabij uitvalswegen
• Goed bereikbaar met openbaar vervoer


Uw evenement op het veld!
De plaats die elf maanden per jaar het exclusieve domein is van de spelers van Feyenoord, kan úw domein worden. Van eind mei tot begin juli 2014 is het veld van De Kuip namelijk geheel beschikbaar voor uw evenement. Een niet te missen kans!

Geniet met uw collega’s, relaties en/of familieleden van een bijzonder evenement op een unieke locatie. Van een presentatie op de middenstip tot een borrel in het strafschopgebied en van een voetbalclinic voor uw personeel en hun kinderen tot een personeelsfeest voor het gehele bedrijf; ieder type evenement is bespreekbaar en kan geheel op maat worden gemaakt voor u.

Informeer naar de mogelijkheden via evenementen@dekuip.nl of op www.dekuip.nl/uw-evenement/veld

Foto's

Scoren in De Kuip

De Kuip Meetings & Events in het kort

Congreslocatie

Boven 1000 personen

Diensten

Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie
Public Relations
Samenstellen congresdraaiboek
Standbouw

Onze locatie

De Kuip Meetings & Events


Van Zandvlietplein 1 3077 AA Rotterdam
010-4929455 Klik om te bellen