De Bronckhorst Hoeve Conferentiecentrum


Bronkhorsterweg 1/3 6971 JA Brummen
0575566500 Klik om te bellen

Over De Bronckhorst Hoeve Conferentiecentrum

Waarom is De Bronckhorst Hoeve Conferentiecentrum de beste keuze voor u?

Welkom bij De Bronckhorst Hoeve “Ideale locatie voor zakelijke evenementen in een groene omgeving” De landelijke ligging, een bijzondere all seasons buitenlocatie en een recente verbouwing in 2015 waarbij een totaal nieuwe look & feel is ontstaan; Dit zijn de drie ingrediënten voor deze inspirerende evenementenlocatie. Hip en stoer waarbij juist de originele oude elementen benadrukt worden. De Bronckhorst Hoeve is een locatie bomvol karakter waar heden en verleden elkaar treffen in een perfecte mix.

Meer over De Bronckhorst Hoeve Conferentiecentrum:

Flexibele ruimtes bieden veel mogelijkheden De voormalige boerderij uit 1872 beschikt over vier sfeervolle ruimtes van verschillende grootte die flexibel inzetbaar zijn, 12 hotelkamers, een uitgestrekt terras aan de voorzijde en een eigen buitenlocatie "De Bronckgaerd".

Wat kan De Bronckhorst Hoeve Conferentiecentrum u bieden?

De Bronckhorst Hoeve is daarmee een ideale locatie voor grote en kleine zakelijke evenementen. Na het plenaire programma heb je alle mogelijkheden voor workshops of subsessies, actie en teambuilding, een vergaderdiner of bedrijfsfeest. Faciliteiten & Catering met (h)eerlijke producten De locatie is uitgerust met gratis wifi en diverse presentatiemiddelen. (H)eerlijke catering wordt verzorgd door de uitstekende keuken waar uitsluitend wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en tal van streekproducten.

Wie gingen u voor?

Passie voor gastvrijheid Bij De Bronckhorst Hoeve komt u voor "beleving". Het professionele team neemt graag de organisatie uit uw handen, zodat u alle tijd effectief kunt besteden aan de inhoud van de dag.

Foto's

Evenementenlocatie De Bronckhorst Hoeve

De Bronckhorst Hoeve Conferentiecentrum in het kort

Congreslocatie

Tot 100 personen
Tot 1000 personen
Tot 12 personen
Tot 250 personen
Tot 30 personen

Diensten

Deelnemerregistratie
Locatiebemiddeling
Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Programma coordinatie
Public Relations
Samenstellen congresdraaiboek
Trainingen

Artikelen

Anja Klompenhouwer (De Bronckhorst Hoeve) – ‘Met persoonlijke aandacht maken we het verschil’

In 2015 openden Eric en Anja Klompenhouwer De Bronckhorst Hoeve, een buitenlocatie op een schitterende plek in Brummen. Een oude herenboerderij, gelegen aan de IJssel, bouwden zij volledig om tot een...

Onze locatie

De Bronckhorst Hoeve Conferentiecentrum


Bronkhorsterweg 1/3 6971 JA Brummen
0575566500 Klik om te bellen