Crowne Plaza Maastricht


Ruiterij 1 6221 EW Maastricht
043 350 91 91 Klik om te bellen

Over Crowne Plaza Maastricht

Crowne Plaza Maastricht ligt uniek rustig in het centrum aan de oever van de Maas. Het hotel is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar als ook met eigen vervoer en beschikt over een ondergrondse parkeergarage (tegen betaling).

Het hotel bechikt over 144 luxe kamers, waaronder 30 Executive kamers en 2 suites. De Executive kamers geven de gast een royaler verblijf vanwege de extra ruimte en faciliteiten, waarover men kan beschikken.

Daarnaast beschikt het hotel over 9 ruime multifunctionle vergaderruimtes (tot. opp. ca. 1000 m2). De grote variatie aan vergaderruimten, met ieder een eigen karakter en uitstraling, biedt een passende ruimte aan gezelschappen van 6 tot 1300 personen. Ruimte, rust, comfort en een persoonlijke 5-sterren Servicepartner staan garant voor een succesvolle bijeenkomst.

Daarnaast is er in het hotel een gezellige hotelbar 'Le CLub d'Artagnan' gelegen als ook restaurant 'de Mangerie'. De keuken van dit bij Maastricht Culinair aangesloten restaurant, staat garant voor een combinatie van fijnproeven, verrassend en Bourgondisch. De meest (h)eerlijke producten bereidt het team met verse producten van het seizoen.

Kortom: Crowne Plaza Maastricht is de locatie bij uitstek!

Crowne Plaza Maastricht in het kort

Congreslocatie

Tot 1000 personen
Tot 250 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van excursies
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Organiseren van vervoer

Onze locatie

Crowne Plaza Maastricht


Ruiterij 1 6221 EW Maastricht
043 350 91 91 Klik om te bellen