Convention Bureau Den Haag


Grote Marktstraat 43 2511 BH 's-Gravenhage
0703618802 Klik om te bellen

Over Convention Bureau Den Haag

Convention Bureau Den Haag is onderdeel van de citymarketing organisatie Den Haag Marketing. Het Convention Bureau biedt organisatoren advies op maat bij het organiseren van zakelijke bijeenkomsten in de breedste zin van het woord. Als neutraal en onafhankelijk adviesorgaan is Convention Bureau Den Haag eerste aanspreekpunt namens meer dan 100 aanbieders in Den Haag.

De diensten van het Convention Bureau Den Haag zijn meest kosteloos en bestaan onder andere uit:

* Het op de website aanbieden van een compleet overzicht van faciliteiten en diensten met betrekking tot Den Haag als nationale en internationale congresdestinatie.

* Advisering op maat, steeds toegesneden op de specifieke eisen van de organisator. Dit op basis van het aanbod van faciliteiten en diensten in de Haagse regio.

* Het persoonlijk adviseren over en het in contact brengen met, in overleg gekozen relevante aanbieders in de regio.

* Organisatie van netwerkbijeenkomsten tussen potentiële organisatoren en aanbieders. Het ontvangen en begeleiden van potentiële klanten tijdens deze bijeenkomsten en ontvangen van mogelijke organisatoren bij deze gelegenheden.

* Het plannen en uitvoeren van locatiebezoeken en familiarisation trips met als doel potentiële organisatoren bekend te maken met de stad.

* Het in gang zetten van en ondersteunen bij 'bidprocedures' voor zowel associatie- als corporate congressen. Hiertoe behoren onder andere de volgende diensten:

* Het opstellen en vervaardigen van op maat gesneden bidboeken en ander promotiemateriaal.

* Het vergaren van de hiertoe benodigde documenten en aanbevelingsbrieven.

* Het ter beschikking stellen van expertise en advisering met betrekking tot de strategie voor bidprocedures.

* Het leggen van contacten bij relevante aanbieders uit de regio.

* Het organiseren van site inspections in de Haagse regio binnen dit kader.

* Advies over de invulling van de bij het congres behorende sociale programmaonderdelen. Advies voor mogelijkheden voor incentives. Advies bij partnerprogramma's.

* Het ter beschikking stellen van promotiemateriaal (tegen kostprijs of kosteloos) voor evenementenorganisatoren en congresdeelnemers. Het betreft hier onder andere fotomateriaal, flyers, promotiefilms, tekst en plattegronden.

De medewerkers van Convention Bureau Den Haag hebben ruime ervaring op het gebied van (associatie) congressen en incentives. Zij denken graag mee in het voorbereidingstraject en geven ondersteuning met concrete adviezen en begeleiding.Adresgegevens
Bezoekadres:
Grote Marktstraat 43
2511 BH Den Haag
Tel.: (+31) (0)70 3618802
Fax.: (+31) (0)70 3615459

Postadres:
Postbus 85456
2508 CD Den Haag
E-mail: conventionbureau@denhaag.com


Foto's

Hofvijver Den Haag

Diensten

Locatiebemiddeling

Onze locatie

Convention Bureau Den Haag


Grote Marktstraat 43 2511 BH 's-Gravenhage
0703618802 Klik om te bellen