Conferentiecentrum Bovendonk


Hofstraat 8 4741 AK Hoeven
0165 507 550 Klik om te bellen

Over Conferentiecentrum Bovendonk

Welkom bij Bovendonk: waar historie en modern comfort samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Stap binnen in ons markante Abdijgebouw, een architectonisch juweel dat een rijke geschiedenis ademt. Met 16 vergaderruimtes, variërend van intieme settings voor 2 personen tot ruimtes geschikt voor grote evenementen tot 275 personen, bieden wij de perfecte omgeving voor al uw zakelijke bijeenkomsten. En voor speciale gelegenheden hebben we een sfeervolle congreskapel die plaats biedt aan maar liefst 600 personen, omringd door een prachtige evenemententuin.

Wat maakt Bovendonk zo uniek?

Niet alleen onze indrukwekkende locatie, maar ook onze moderne AV-middelen die uw presentaties naar een hoger niveau tillen. En vergeet niet onze diverse lunchopties, waarbij we u laten genieten van culinaire hoogstandjes te midden van een bosrijke omgeving.

Maar dat is nog niet alles. Bij Bovendonk staat uw gemak voorop. Daarom bieden we 150 gratis parkeerplaatsen aan, zodat u zonder zorgen kunt arriveren. En dankzij onze strategische ligging zijn we snel bereikbaar vanuit Breda, Rotterdam en Antwerpen, waardoor uw gasten zonder gedoe bij ons kunnen zijn.

En voor wie de ervaring compleet wil maken, bieden we 52 comfortabele hotelkamers, zowel voor individuele reizigers als voor groepen. Verblijf in ons leerhotel en ondersteun daarmee de opleiding van de hospitalityprofessionals van de toekomst.

Kies voor Bovendonk en ervaar de perfecte combinatie van historie, comfort en gastvrijheid. Ontdek hoe uw zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen een onvergetelijke indruk achterlaten in deze betoverende omgeving.

Een locatie vol inspiratie

Foto's

Voorzijde bovendonk

Conferentiecentrum Bovendonk in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen

Certificeringen

Sterlocatie 2024!

Beste XL locatie van 2024!

Onze locatie

Conferentiecentrum Bovendonk


Hofstraat 8 4741 AK Hoeven
0165 507 550 Klik om te bellen