Chalet Fontaine Partycenter


Hoofdstraat 4 5171 DD Kaatsheuvel
0416272333 Klik om te bellen

Over Chalet Fontaine Partycenter

De bruisende locatie voor al uw feestelijke en zakelijke aangelegenheden

Chalet Fontaine is een schitterende verbouwde villa met een creatieve avant-gardistische inrichting. De sfeervolle zalen ademen stijl en klasse uit. Zij biedt een internationale culinaire verzorging op topniveau: van exquise hapjes tot uitgebreide en kwalitatief hoogstaande diners en buffetten.

Chalet Fontaine is middels een verplaatsbaar wandensysteem te splitsen in de Cappettizaal en de Tuinzaal. Geheel Chalet Fontaine gaat formeel tot maximaal 400 personen en informeel tot een 1.000 personen. De Cappettizaal gaat vanaf +/- 50 personen tot een 200 personen en de Tuinzaal vanaf +/- 100 personen tot 400 personen. In de tuin van Chalet Fontaine staat het Tuinchalet, een gezellig bruin café voor groepen vanaf +/- 20 personen tot 80 personen. Zij is tevens een erkende trouwlocatie zowel kerkelijk als gemeentelijk.

Zowel de omgeving als Chalet Fontaine bieden een ongekend aantal mogelijkheden voor het organiseren van uw feestelijke èn zakelijke aangelegenheden:

Sportieve activiteiten zoals survival, quad rijden, sterrenslagen, mountainbiken, forel vissen en volleyballen.

Het werken aan teambuilding door middel van uitdagende activiteiten die samenwerking en overleg vereisen.

Diverse avondvullingen, zoals bijvoorbeeld themafeesten waarbij entertainment en culinair op het desbetreffende thema worden afgestemd. Chalet Fontaine beschikt over een uitgebreid entertainment, entourage aanbod en culinaire mogelijkheden.

Chalet Fontaine Partycenter in het kort

Congreslocatie

Tot 250 personen

Diensten

Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen

Onze locatie

Chalet Fontaine Partycenter


Hoofdstraat 4 5171 DD Kaatsheuvel
0416272333 Klik om te bellen