BlomBerg Instituut


Burgemeester van Lanschotlaan 2 1 5262 AG Vught
073-6842525 Klik om te bellen

Over BlomBerg Instituut

Het vermogen te verbinden voor maatschappelijke impact!

Gaan we samen de maatschappelijke uitdagingen voor de toekomst aan? Dan zijn kennis, vernieuwende samenwerkvormen en innovatie de drijvers. Bovendien is draagvlak nodig en daadkracht van sterke bestuurders met lef, visie en ambitie.

Dat is nu precies de kracht van het BlomBerg Instituut. Door constructieve topdialogen en kennisoverdracht verbinden wij u met vooruitstrevende personen uit overheid, publieke en private organisaties, wetenschap, kennisinstituten en NGO’s. Bovendien draagt ons instituut zorg voor verankering en verspreiding van de resultaten aan invloedrijke (koepel)organisaties en instanties die helpen versnellen.

Zo bouwen wij sterke netwerken van eigentijdse allianties, die daadkracht tonen in de concrete vertaling naar de praktijk. Met als grote ambitie van u en ons instituut: het verschil maken door versnelling te brengen in maatschappelijke uitdagingen als klimaatverandering, energie-voorziening, ruimtelijke inrichting, mobiliteit, onderwijs, zorg, sociale veiligheid, rampenbestrijding en openbare orde en veiligheid.

Diensten

Deelnemerregistratie
Financieel beheer
Locatiebemiddeling
Organiseren van excursies
Organiseren van vervoer
Programma coordinatie
Public Relations
Samenstellen congresdraaiboek
Standbouw

Onze locatie

BlomBerg Instituut


Burgemeester van Lanschotlaan 2 1 5262 AG Vught
073-6842525 Klik om te bellen