sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Poelgeesterweg 1
    2341 NM Oegstgeest
  • 071-5174224

Landgoed Kasteel Oud Poelgeest

Bent u op zoek naar een goed bereikbare en bijzondere locatie voor een vergadering, training, workshop of (meerdaags) congres? Dan is Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest een uitstekende keuze en op slechts 5 minuten fietsen van Leiden Centraal.

Kasteel Oud-Poelgeest ligt op een prachtig landgoed. Een verrassend groene oase van rust, midden in de Randstad. Er zijn 14 vergaderzalen, deels in het Kasteel, deels in het Koetshuis, elk met een geheel eigen sfeer. Van 2 tot 100 personen, er is bijna altijd een vergaderzaal die past bij uw wensen. Wilt u blijven overnachten? Wij beschikken ook over 47 comfortabele hotelkamers. Ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst!

In deze inspirerende en historische omgeving wordt u door ons gastvrij onthaald. Of het nu gaat om een uitgebreid lunchbuffet of een 3-gangen diner; onze keukenbrigade onder leiding van Chef-kok Erik van der Hulst, zorgt door gebruik van dagverse ingrediënten voor een heerlijke maaltijd.

Samen met onze partners kunnen wij ook een interactief gedeelte voor uw bijeenkomst verzorgen. Hierbij kunt u denken aan levend tafelvoetbal, boogschieten of een wijnproeverij. Tevens hebben wij een samenwerking met Rondvaart Leiden, waardoor wij een boottocht door de Leidse grachten kunnen verzorgen met hapjes en drankjes.

Met uw bijeenkoms draagt u tevens bij het in standhouden en verfraaiing van het landgoed, haar monumenten en faciliteiten.


Foto's van Landgoed Kasteel Oud PoelgeestLandgoed Kasteel Oud Poelgeest in het kort

Congreslocatie

  • tot 100 personen

Diensten

  • Organiseren van (hotel)accommodatie
  • Organiseren van feestavonden
  • Organiseren van vergaderingen
  • Organiseren van vervoer