sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo

Parkhotel De Bosrand

Parkhotel De Bosrand is de perfecte plek voor inspiratie en ongestoord vergaderen. De Bosrand is uitstekend geschikt voor vergaderingen of trainingen, workshops en presentaties. Groepen van 2 tot 95 personen, voor iedere groep hebben we een passende zaal. De Bosrand beschikt over acht vergaderzalen, welke allen zijn voorzien van een flip-over, beamer, scherm, vergaderkoffer, gratis WIFI en daglicht. Drie zalen beschikken over een smartboard met ingebouwde beamer en geluidsspeakers.

Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken ons familiehotel. Gastvrijheid, uw comfort en een thuisgevoel staan bij ons centraal! De service voor onze gasten is afgestemd op persoonlijke aandacht, met respect voor uw privacy.

Wij beschikken in totaal over 34 ruime tweepersoonskamers en 10 eenpersoonskamers, waar u comfortabel kunt overnachten op basis van logies met een uitgebreid ontbijt. Alle kamers zijn voorzien van douche en/of bad, toilet, flatscreen-tv en bureau.

Parkhotel De Bosrand heeft een gezellig ingerichte serre, restaurant en parkterras waar u kunt eten en drinken in een ontspannen sfeer. Uitgebreid ontbijten of lunchen, genieten van een borrel of heerlijk dineren. Naast onze à la carte kaart is er elke dag een wisselende dagschotel à € 13,25 per persoon.

U kunt contact opnemen met één van onze receptiemedewerkers +31(0)318-650150 / info@debosrand.com


Foto's van Parkhotel De Bosrand


Parkhotel De Bosrand in het kort

Congreslocatie

  • tot 100 personen

Diensten

  • Organiseren van (hotel)accommodatie
  • Organiseren van feestavonden
  • Organiseren van vergaderingen
  • Trainingen