sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Soesterbergsestraat 188
    3768 MD Soest
  • 0356036010

Congres en Vergadercentrum De Soester Duinen

Wij zijn een prachtige locatie in een schitterend en uniek natuurgebied, centraal in Nederland. Zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, met meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten.

Alles kan!
Alles is mogelijk in onze veelzijdige locatie! U bent bij ons aan het juiste adres voor congressen, vergaderingen en diners. Maar ook voor recepties en (bedrijfs-)feesten bent u van harte welkom. We hechten waarde aan een persoonlijke manier van dienstverlening en we realiseren ons dat u al uw aandacht wilt geven aan uw gasten.

Wij hebben diverse zalen van verschillende afmetingen met een capaciteit variërend van 6 tot 250 personen, dus voor iedere bijeenkomst een passende ruimte.
Veel van onze zalen beschikken over een eigen terras, daarnaast kunnen wij voorzien in alle benodigde audiovisuele middelen, die bijdragen aan uw succesvolle bijeenkomst.

Onze grootste zaal is onlangs compleet gerenoveerd en is met warme kleursamenstelling, parketvloer en sfeervolle verlichting een multifunctionele zaal. De ruimte is geschikt voor zowel congressen en vergaderingen als voor diners en (bedrijfs)feesten tot 250 personen.

In onze gezellige brasserie kunt u heerlijk borrelen aan de bar of genieten van een lunch of diner. Bijzonder sfeervol is ons café Klinkhamer in het souterrain. Terug in de tijd: een gezellig Amsterdams bruin café uit de jaren ’50. Deze ruimte kunt u reserveren voor groepen tot 80 personen. Gegarandeerd een blijvende herinnering voor u en uw gasten!

Goed bereikbaar
Vanaf de A28 bent u binnen 10 minuten rijden bij ons en vanaf NS station Amersfoort bent u met een taxi slechts 10 minuten bij ons vandaan.
Uiteraard kunnen wij ook pendelbusjes verzorgen die uw gasten vanaf station Amersfoort naar De Soester Duinen vervoeren.

In deze informatiemap treft u alle informatie aan over de verschillende mogelijkheden en arrangementen die De Soester Duinen te bieden heeft.
Indien u andere wensen heeft vernemen wij het graag, wij staan altijd open voor uw wensen en ideeën om uw verblijf bij ons tot een succes te brengen.
Voor vragen, nadere uitleg of het maken van een afspraak om onze locatie te komen bekijken, kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 035 – 603 6010.

Foto's van Congres en Vergadercentrum De Soester DuinenCongres en Vergadercentrum De Soester Duinen in het kort

Congreslocatie

  • tot 250 personen

Diensten

  • Organiseren van (hotel)accommodatie
  • Organiseren van excursies
  • Organiseren van feestavonden
  • Organiseren van vergaderingen
  • Organiseren van vervoer