Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Nieuweweg 38
    7241 EW Lochem
  • 0573253351

't Hof van Gelre - Hampshire Hotel

Natuurschoon, kastelen, landhuizen, kronkelende riviertjes, kleine dorpjes en steden, dat is de Gelderse Achterhoek! En tussen al dat moois ligt Hampshire Hotel – ’t Hof van Gelre.

Het hotel beschikt over 4 vergaderzalen van verschillende afmetingen, geschikt voor bijeenkomsten van 10 – 100 personen. Een ideale locatie voor congressen, productpresentaties, vergaderingen, workshops en trainingen. De zalen zijn voorzien van airconditioning, geluidsinstallatie, daglicht en ISDN-lijnen. Daarnaast kunt u gebruik maken van Wireless Internet. Voor een ontspannen karakter of een stukje teambuilding kunnen wij voor u, in samenwerking met een outdoor organisatie, een sportief programma samenstellen met bijv. kruisboogschieten, scherm- en golfclinics of boerengolf.

Het hotel heeft 46 comfortabele kamers, een verwarmd binnenzwembad en een ruime lounge met openhaard, bar, darts en biljart. In de prettige ambiance van het restaurant kunt u genieten van een Gelders ontbijt, heerlijke lunch of voortreffelijk diner. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Lochem en is de start en finish van vele fiets- en wandelroutes. Er is ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Iedere bijeenkomst moet volgens de gemaakte afspraken verlopen. Maar dat houdt niet in, dat het alleen zakelijke inhoud moet hebben. Er mag, op gezette tijden, ook even ontspannen worden. In samenspraak met u en onze chef-kok kunnen wij uw vergaderarrangement op maat samenstellen met bijv. ’s middags een efficiënte lunch en ’s avonds culinaire verwennerij.
Voor meer informatie bezoekt u onze website.Foto's van 't Hof van Gelre - Hampshire HotelDeze congresbedrijf in het kort

Congreslocatie

  • tot 30 personen

Diensten

  • Organiseren van excursies
  • Organiseren van feestavonden
  • Organiseren van vergaderingen