sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Heyendallaan 82
    6464 EP Kerkrade
  • 0455466888

Abdij Rolduc Hotel & Conferentieoord

Historisch genieten in Abdij Rolduc
Aan de rand van Zuid-Limburg, pal op de grens met Duitsland, ligt ABDIJ ROLDUC. De abdij werd ruim 900 jaar geleden gesticht door Ailbertus van Antoing. Wat ooit begon als een klein kerkje met wat houten bijgebouwen, is in de loop van de eeuwen uitgegroeid tot het grootste aaneengesloten abdijcomplex van de hele Benelux en staat op de UNESCO-lijst van 100 mooiste monumenten van ons land.
En in dit bijzondere monument kunt u overnachten! Al meer dan 900 jaar wordt hier gastvrijheid en cultuur met hoofdletters geschreven. De perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg met z’n tweeën of met een gezelschap tijdens een personeelsuitstapje of een congres. Het abdijhotel beschikt over 160 kamers in twee categorieën. Daarnaast biedt de abdij onderdak aan het Conferentieoord Rolduc met 16 vergader- en congreszalen, waaronder een complete theaterzaal met meer dan 400 zitplaatsen.
Maar ook voor wandelingen of uitstapjes in de omgeving is Abdij Rolduc de goede basis. Natuur-gebieden als het Zuid-Limburgse Heuvelland en het Duitse Wormdal liggen om de hoek. De keizerstad Aken is met de auto in een kwartiertje te bereiken.
Vergeet niet de abdij zelf te verkennen middels een rondleiding. Loop door de eeuwenoude kruisgangen, word even stil in de abdijkerk met Romaanse crypte en verwonder je over de schoonheid van de rococobibliotheek. De dag is compleet met een diner in Kloosterbrasserie de Kanunnik.


Foto's van Abdij Rolduc Hotel & ConferentieoordAbdij Rolduc Hotel & Conferentieoord in het kort

Congreslocatie

  • tot 1000 personen

Diensten

  • Organiseren van (hotel)accommodatie
  • Organiseren van feestavonden
  • Organiseren van vergaderingen