sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Coninckstraat 60
  3811 WK Amersfoort
 • 0334229230
 • Website

Flint theater, evenementen en congressen

Een spetterende cabaretvoorstelling exclusief voor uw bedrijf of een fantastisch concert voor uw relaties: zakelijke evenementen organiseert u in Flint in Amersfoort. Met een driegangendiner vooraf en een spetterende dansavond na afloop biedt u uw gasten een onvergetelijke ervaring. Ook professionele evenementen, zoals een inhoudelijk congres of een thematische beurs krijgen vorm in één van de zalen die Flint rijk is.

Rabobank Theaterzaal
Nestel uzelf in het warme rode pluche van de Rabobank Theaterzaal. Omringd door honderden lampjes komt hier uw ideale evenement tot leven. Benut het toneel voor uw diner of receptie, voor een exclusieve uitstraling – vanavond zijn uw gasten de sterren! Ook zittend in de zaal voelt u zich een vip temidden van 800 gasten, want onze technici, cateraar en eventuele artiesten doen er alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Combineer het comfort van de Theaterzaal met het bruisende karakter van de AFASzaal voor een zeer compleet evenement, waar uw gasten nog lang over napraten.

AFASzaal
Treed binnen in een zilveren entree vol glitter. In een stijlvol aangeklede ruimte openbaart zich een nachtclub à la Moulin Rouge. Proef een glas heerlijke champagne, dwaal langs de mysterieuze lichten en laat u door de verleidelijke klanken meevoeren naar een onvergetelijke avond! De AFASzaal van Flint tovert u moeiteloos om tot uw gedroomde locatie. Alleen het podium staat vast.

Ook organiseert u in AFASzaal een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Boekpresentaties met genodigden, een productlancering, de kick-off van een nieuw politiek seizoen? Vanaf 150 personen creëren we een intieme sfeer. In een Lagerhuis-opstelling met 300 deelnemers (inclusief tribune) voert u enerverende debatten. Laat uw dagvoorzitter een panelgesprek leiden vanaf ons uitdagende podium; overtuig de zaal met een stevig inhoudelijk programma. Alle ingrediënten voor een professioneel en veelzijdig congres zijn aanwezig.

Foyers en subzalen
Wilt u de capaciteit van de Rabobank Theaterzaal of AFASzaal uitbreiden met een intieme ruimte voor borrelen, netwerken, of bijvoorbeeld vergaderingen? In de diverse foyers en subzalen bieden we u die mogelijkheid. Zo is de vernieuwde panoramalounge op de derde etage een lust voor het oog. Met uitzicht op het oude centrum van Amersfoort geniet u extra van uw bijeenkomst. Of wat dacht u van een lunchmeeting in de artiestenfoyer? Zo ver achter de schermen is uw bezoek nog nooit geweest! Ons unieke pand is multifunctioneel inzetbaar voor alle zakelijke en feestelijke gelegenheden, groot of klein. In de foyers en subzalen zijn alle horecafaciliteiten binnen handbereik.

Vergaderen
Naast de grotere zalen heeft Flint ook diverse kleinere ruimtes, geschikt voor meetings of vergaderingen tot 100 personen. In de inspirerende omgeving en sfeer van een theater vergadert u net even anders!

Foto's van Flint theater, evenementen en congressenFlint theater, evenementen en congressen in het kort

Congreslocatie

 • boven 1000 personen
 • tot 100 personen
 • tot 1000 personen
 • tot 250 personen

Diensten

 • Organiseren van feestavonden
 • Organiseren van vergaderingen
 • Programma coordinatie