Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Aalsmeerderdijk 438
    1436 BL Aalsmeerderbrug
  • 0297341213

Arendshoeve the Garden of Amsterdam

Waarom is Arendshoeve the Garden of Amsterdam de beste keuze voor u?

De Arendshoeve 'the Garden of Amsterdam' is de meest bijzondere en authentieke evenementenlocatie van Nederland. De missie is het aanbieden van een groene beleving met duurzame en positieve invloeden.

De Arendshoeve is perfect voor al uw grote en kleine zakelijke evenementen en privébijeenkomsten. Gegarandeerd een bijzondere sfeer, verbazende flexibiliteit en uitmuntende bereikbaarheid met haar ligging vlakbij Schiphol!

Een bijkomend voordeel is dat we beschikken over 400 gratis parkeerplaatsen.

Meer over Arendshoeve the Garden of Amsterdam:

De Arendshoeve 'the Garden of Amsterdam' is gestart als familiebedrijf, een rozenkwekerij in 1962. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid tot een kwekerij van 18.500 m2 met energiebesparende en milieubeschermende technieken. In 1997 is het eerste begin gemaakt van het ombouwen van uiteindelijk 3.200 m2 productiekas naar showkas.

In september 2011 is de Arendshoeve omgedoopt tot the Garden of Amsterdam, deze naam sluit beter aan bij onze ambities en doelstellingen. Vele kleine tot grote bijeenkomsten met gasten uit binnen- en buitenland hebben in de Arendshoeve plaatsgevonden. Evenementen als diners, vergaderingen, persbijeenkomsten, beurzen, personeelsfeesten of privéaangelegenheden zijn mogelijk van 10 tot 1.000 gasten.

Wat kan Arendshoeve the Garden of Amsterdam u bieden?

Onze locatie beschikt over vele faciliteiten en mogelijkheden. Een van de belangrijkste en meest bijzondere is, dat door het gebruik van verplaatsbare planten, onze locatie geschikt is voor kleine groepen vanaf 10 personen tot grote gezelschappen van 1.000 personen. De ruimte word aangepast naar uw wensen, of u nu 1 grote ruimte wilt of meerdere kleine plekken.

Daarnaast hebben wij een ijsbaan ter beschikking, is er een cateringruimte en hebben we verduisteringsdoek hangen die met onze verlichting een indrukwekkende bijdrage levert aan de sfeer. Wij helpen u ook graag in uw zoektocht naar bijvoorbeeld een cateraar, workshopleider of AV-bedrijf in ons grote bestand van goede contacten en partners.

Wie gingen u voor?

Bij ons komen grote internationale bedrijven met vergaderingen, bedrijfsfeesten en benefiet-gala's. Maar ook de lokale MKB weet ons te vinden voor hun events. We hebben zelfs de mogelijkheid tot het bieden van flexwerkplekken, waar u in een groene en inspirerende omgeving een effectieve werkdag zult beleven die energie geeft en stress verminderd.


Foto's van Arendshoeve the Garden of AmsterdamDeze congresbedrijf in het kort

Congreslocatie

  • tot 1000 personen