Badhotel Domburg


Domburgseweg 1/A 4357 BA Domburg
0118 588 888 Klik om te bellen

Over Badhotel Domburg

Waarom is Badhotel Domburg de beste keuze voor jou?

Bij Badhotel Domburg kunt u vergaderen én ontspannen aan de Zeeuwse kust. Met de ligging direct aan zee en met het bruisende centrum van Domburg om de hoek kan vergaderen bij Badhotel Domburg niet anders dan inspirerend werken!

Vergaderzalen

Onze vergaderruimtes bieden inspiratie en comfort. Ze zijn uitermate geschikt voor lange vergadersessies. Met comfortabel meubilair, professionele vergaderapparatuur en onbeperkt koffie en thee kunt u ongestoord en ontspannen vergaderen op locatie. Wilt u tussen de vergadersessies door even uw hoofd leegmaken? Dat kan! Geniet van een wandeling over het Zeeuwse strand of ontspan in onze SPA.

Arrangementen

Organiseert u een meerdaagse zakelijke bijeenkomst of vergadering? Bij Badhotel Domburg kunt u vergaderen én overnachten. Combineer uw vergadering aan zee met een overnachting in een luxe tweepersoonskamer. Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en maak naar wens gebruik van een heerlijke lunch of een diner in ons restaurant Zee&Land of op Strandpaviljoen Strand90.

Activiteiten aan de kust

U vergadert toch niet voor niets aan de Zeeuwse kust? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in de omgeving. Wat dacht u van uitwaaien na een meeting, vliegeren tijdens de pauze of een ontspannende nekmassage in SPA Domburg?

Vergaderarrangement boeken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor grote groepen, heeft u specifieke wensen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

 

Foto's

Vergaderzaal Badhotel Domburg

Diensten

Organiseren van (hotel)accommodatie
Organiseren van feestavonden
Organiseren van vergaderingen
Trainingen

Onze locatie

Badhotel Domburg


Domburgseweg 1/A 4357 BA Domburg
0118 588 888 Klik om te bellen