AFAS Circustheater


Circusstraat 4 2586 CW 's-Gravenhage

Over AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater gelegen in Scheveningen is de perfecte locatie voor elk evenement van 5 tot 1840 personen.

Centraal gelegen en op loopafstand van het strand biedt het AFAS Circustheater een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en daarnaast meer dan voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het theater.

Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie dat zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het theater biedt tien multifunctionele ruimtes met uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld een vergadering, productpresentatie, modeshow of congres. Zelfs een creatieve brainstorm op het podium behoort tot één van de mogelijkheden. Als extra optie kan de theaterzaal worden verkleind tot een capaciteit van 200 personen (normaliter 1840 personen). Kortom, een schitterende locatie, om uw relaties in stijl te ontvangen.

Het AFAS Circustheater biedt ook de mogelijkheid om uw zakelijke evenement af te sluiten met een bezoek aan Disney's The Lion King, welke vanaf oktober te zien is in het AFAS Circustheater.

Wij adviseren u graag tijdens het traject van idee tot bijeenkomst. Samen met huiscateraar Maison van den Boer en preferred partner NFGD zorgen we voor de creatieve, culinaire en technische invulling van uw evenement.

AFAS Circustheater in het kort

Congreslocatie

Boven 1000 personen

Diensten

Samenstellen congresdraaiboek

Onze locatie

AFAS Circustheater


Circusstraat 4 2586 CW 's-Gravenhage